kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 16.12.2022

70`s-kengät ja merinoglittermekko - Perjantain asu

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Asu: merinovillamekko, sukkikikset ja nilkkurit

Merkki: mekko, Nanso // sukkikset, Kappahl // nilkkurit, Vagabond

Hankintapaikka: mekon ostin Tampereen entiseltä Nansolta jouluna 2020 // sukkikset Hämeenkadun Kappahlista // nilkkurit Zalandosta

Käyttöönottotoimenpiteet: Kengät kyllä pitäisi suihkuttaa suojasuihkeella, mutta en muistaakseni tehnyt sitä. 

Käyttökohde: Mekon ostin puhtaasti joulumekoksi, ja muistan, että rakastin sitä kovasti jouluna 2020. Viime vuonna mekko ei mahtunut päälle, mutta nyt se taas hoitaa samaa virkaa kuin pari vuotta sitten. //Sukkikset ostin syksyllä arkimekkojen alle, mutta nyt talvella ohuet sukkahousut pääsee jalkaan vain juhlatilanteissa. // Vagabondit on mun naiselliset talvikengät, jotka puen jalkaan silloin, kun haluan vähän kohottaa asua.

Hankinnan kannattavuus: Nanson mekko on edelleenkin kuin uusi, ja taisin ostaa sen kaiken lisäksi jostakin alesta, joten pitäisin ostosta kannattavana. Mekon ajaton malli ja väri tekevät sen, että tämä on varmasti ajankohtainen tulevissakin jouluissa. // Kappahlissa on mun mielestä parhaat sukkikset hinta-laatusuhteeltaan, ja kaiken lisäksi Kappiksen sukkahousujen vyötärö ei (juurikaan ) purista mun mahaa. IBS-maha turpoaa helposti, jos puristaa yhtään. // Vagabondin Brooke-kengät on mun uusi rakkaus! Kengät on jalassa niin hyvät ja mukavat, ja sen lisäksi ne tuo mukavasti pituutta ja ryhtiä. Mulle harvoin sopii korolliset kengät,  jostain syystä jalkoja alkaa särkeä, mutta Vagabond on ollut yksi mun luottomerkeistä jo yli 10 vuotta. Mun silmää hivelee kenkien 70-lukulaisuus. Tekisi mieli vetää koko vaatekaappi 70`s Show`n tyyliin. 

-Karoliina-

Kommentit (1)

Nyt ois voitu käydä minun vaatekaapilla. Vaatteet ois siis voinut olla yhtä hyvin minun. Rakastan Nanson vaatteita. Ja just mekkoja erityisesti. Ja Vagabondit, oi luoja! Hankin hääkengiksi valkoiset Vagabondin korkkarit. Ja pitkän hääpäivän jälkeen kun riisuin kengät, niin jaloissa tuntui vain se, että jalan asento muuttui. Kengät on edelleen käytössä ja luottokengät juhliin (jos vain sattuu asustukseen). Ja ollaan oltu naimisissa kuitenkin jo…öööö…17-vuotta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X