kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 18.12.2022

Näin meillä on joulutettu tällä viikolla!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
4 kommenttia

Mun tavoite oli, että joulukuussa en tee töitä ollenkaan. Se tavoite ei ole toteutunut yhtään, mutta toisaalta työt on pysynyt niin hyvin lapasessa, että olen päässyt joulutunnelmaan siitä huolimatta. Ehkä tämä olikin lopulta opettavaisempaa kuin totaalinen on-off työn ja vapaa-ajan välillä.

Tällä viikolla me ollaan tehty paljon jouluisia juttuja. Tiistaina tuotiin kuusi sisään, keskiviikon siivouspäivän jälkeen lisättiin koristeita kotiin ja kaiken lisäksi minä ja tytöt käytiin keskiviikkona joulutorilla Nooran kanssa. Riisipuuroa ja joulupukki- eihän torilla voi olla tulematta joulufiilistä!

Perjantaina pikkuisten päiväkodissa oli joulupuuro ja lauantaina leivottiin pipareita. Päästiin illalla A:n ja meidän ystävien kanssa Lapland Hotelsin vierasksi Suvi Teräsniskan joulukonserttiin, jossa saatiin kuulla yli kaksi tuntia joulun kauneimpia lauluja. Olipa ihanaa laittaa glitterkorvikset korviin ja silmiin rajaukset ja vähän juhlistaa alkavaa joulua hyvän musiikin, ihanan ruuan ja mukavan seuran kanssa.

Tänään ollaan treenattu ja kotoiltu. Illalla pitäisi tehdä joulun kauppakassitilaus ja paketoida vähän lahjoja, jotka pitäisi saada huomenna postiin. Täytyy sanoa, että joulumieli alkaa jo vähän hiipiä, vaikka säätiedotuksen lupaama vesisade tuntuukin kurjalle.

A on luvannut katsoa mun kanssa tänä vuonna yhden rakkaushömppäelokuvan. Viime vuonna katsottiin Holiday, niin onko nyt Love Actuallyn aika? Vai ehdotatko jotain muuta?

-Karoliina-

Kommentit (4)

Ai se on JOULUTTAMISTA (?) kun leipoo piparit ja käy joulutorilla? Onko se sitten vaputtamista kun paistaa munkkeja, puhaltaa ilmapalloja ja käy vapputorilla? Entä juhannussittamista? Kauheeta suorittamista että saa listattua asiat jonkun itse keksimään termin alle.

Rakkautta vain, ehdottomasti! Se on vaan ihan kaikkein paras jouluelokuva ❤️. Meillä myös mies tykkää tuosta elokuvasta ja katsotaan se melkein joka joulu 🥰. Ihanaa joulun aikaa tein koko perheelle❣️

Niinpä! Se on ihana leffa <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X