kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 23.12.2022

Toiveideni jouluasu

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Asu: neule, hame, sukkikset, kengät, korvakorut, sukkikset ja laukku 

Merkki: neule, Samsoe // hame, jonkun itse ompelema? // kengät Dr.Martens // korvakorut, ei tietoa // laukku, Cambridge Satchel // sukkikset Lindexin alelaari 

Hankintapaikka: neule second handina Oldiesta // hame Hämeenkadun UFF:lta // kengät Inch Storesta // korvikset anoppi toi tuliaiseksi Lontoosta // laukun olen saanut joululahjaksi 7 vuotta sitten // sukkikset Ratinan Lindex, viime talvena tai sitä edellisenä

Käyttöönottotoimenpiteet: neuleelle tuuletus, hameelle pakkasessa lepuuttaminen 

Käyttökohde: Muistatte varmaan, kun etsin tähän neuleeseen sopivaa ruutuhametta tässä postauksessa. Etsin siis KAIKKI nettikaupat ja kivijalat ja seuloin tulokset hintahaitarilla 0-200 euroa. Olin kehittänyt todellisen pakkomielteen hameesta, kunnes yhtenä päivänä ajattelin, että kipaisen vielä UFF:lle kurkistamaan, josko hame löytyisi. Mulla oli aikaa tasan 7 minuuttia ennen ratikan tuloa, ja siellähän se hamonen odotti mua rekissä. Ihan täydellinen! En ehtinyt edes sovittaa sitä, vaan maksoin kassalla kympin, ja toivoin parasta. Kotona sovitin hameen heti ylleni ja olikin aikamoinen yllätys, kun hame sopi mulle kuin valettu. Joku tismalleen minun kokoiseni oli tehnyt hameen varmaan itselleen. Käyttökohde hameella ja koko tällä kokonaisuudella on luonnollisestikin jouluna. Tosin hame jonkun toisen yläosan kanssa käy kyllä myös muulloin talvella. 

Hankinnan kannattavuus: Mietteitä paidasta kerroin jo täällä. // Hame oli kympillä, käytettynä, mieletön löytö. // Laukku on ollut mulla jo seitsemän vuotta, ja pidän siitä edelleen valtavasti, joten voisi sanoa, että kannattava. // Sukkikset ei ole erityisen hyvät päällä, mutta ajaa asiansa, ja muistan, että ostin ne -70% laarista. Että hintaansa nähden ok:t. // Korvikset oli tosi ilahduttava lahja ja juuri sopivalla tavalla höpsöt, ja uskon, että pidän näitä tästä eteenpäin vielä monena jouluna. // Kengät on klassikot. Käytössä joka viikko monta kertaa. 

Ihanaa joulua kaikille! Pysykää terveinä <3 Palataan joulun jälkeen taas asiaan! Aatoksi ja joulupäiväksi mä taidan laittaa puhelimen lentokonetilaan.

-Karoliina-

Kommentit (2)

Onpa kiva tyyli. Vähän ysärihenkinen 😄 Mulle tuli mieleen, että Sidosteen terrierineule sopis kanssa hyvin ton hameen kanssa.

Jep, totta! Katselen Gilmoren tyttöjä esikoisen kanssa ja huomaan inspiroituvani nollarityylistä nyt jatkuvasti 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X