kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 19.03.2023

Viikonloppu kuvina - käärö ja Käärijä

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Vitsi on taas kerran ollut kiva viikonloppu. Jotenkin nyt, kun lapset kasvaa (pienten kanssa vielä helpompi liikkua ja esikoisella on osin jo ihan omat menot ja kyky kulkea harkkoihin itsenäisesti), tuntuu, että viikonlopuista saa tehtyä valtavasti. On ehditty liikkua, on lötköilty, ollaan oltu ystävillä, on nähty perhettä, on suukoteltu pientä siskontyttökääröä, jorattu kurkku käheäksi Käärijän keikalla ja prepattu ensi viikon ruokia

. Ei kai tässä ihminen voi muuta toivoa kuin tällaista (ja terveyttä)! Miten sun viikonloppu meni?

-Karoliina

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X