kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 02.04.2023

Kevättä ilmassa ja silmissä

Teksti
Karoliina Pentikäinen

*Yumi Lash -osa @karoliina_pentikainen IG:n kaupallista yhteistyötä 

Vaikka lunta on tullut tällä viikolla valtavasti, mulla on ollut jo monta viikkoa aivan keväinen fiilis. Mulle – kuten monelle muullekin – kevät on uudistumisen aikaa. Ostelen värikkäitä tulppaaneita, kaivan keltaiset ja pinkit sohvatyynyt esille ja käyn harva se päivä kurkistamassa kaapissa köllötteleivä lenkkareita – pian, ihan pian, kadut on sulat ja niillä saa astella.

Kevätvalo saa mun kropan (hyvällä tavalla?) sekaisin. Tuntuu sille, että paljon pienempi unimäärä riittää eikä iltaisin malttaisi millään mennä unille. Lapsetkin kummastelee, kun unille mennään (pienet klo 19.00), vaikka “on vielä päivä”. Kaksosten ikkunaan on pitänyt hakea jo peruspimennysverhon lisäksi vielä imukupeilla oleva pimennysverho tuplavarmistukseksi valoa vastaan.  Illalla tekee mieli kekkuloida ja aamulla nukkua. Jos tämä ei ole kevättä, mikä sitten? 

Kevät on alkanut hiipiä totta kai myös mun kauneudenhoitoasioihin. Mulla on kyllä vakkarimeikkivoiteessakin SPF 25 -aurinkosuoja, mutta nyt olen googlaillut jo kesäaurinkosuojien perään. Keväästä hullaantuneena oti viime viikolla Umpulla tukkaani VAALEITA raitoja ja olen yrittänyt opetella tekemään tukkaani yhtä ihanat laineet laineraudalla mitkä Umppu teki (ne kesti salit ja unet 5 (!!) päivää), mutta tulokset on itse tehden edelleen hyvin kehnoja, vaikka ostin joka ikisen tuotteen, mitä kampaajakin mun päähän laittoi. Harjoitukset siis jatkukoon. En kyllä tajua, miten ja mitä taikoja kampaajat tekevät, kun kotona lopputulos ei ole koskaan yhtä hyvä. 

Yksi negatiivinen asia keväässä on toki se, että allergiaoireet on mulla keväisin aina voimakkaimmillaan. Se on tarkoittanut vetenä valuvaa nenää ja punaisia silmiä. Silloin joskus aikanaan muistan, että ripsipidennykset “keräsi” siitepölyä ja kutisi keväisin tosi paljon. Nyt olen huomannut, että ripsiväri ja varsinkin ripsarinpoistoaine on ärsyttänyt silmiä entisestään. Olin suunnittelut, että otan taas kesäksi Yumi Lashes -kestotaivutuksen mun ripsiin, mutta päädyin ottamaan taivutuksen jo nyt, ettei “tarvitse” hangata silmiä yhtään ekstraa: taivutusten kanssa kun tulee käytettyä harvemmin enää ripsaria. Itse asiassa sen jälkeen kun ne laitettiin pari viikkoa sitten, en ole kertaakaan ripsaroinut. 

Mulle on tehty Yumi monta kertaa aikaisemminkin, ja olen rakastanut sen tuomia tuloksia joka kerta. Niin nytkin! Ainoa ärsyttävä juttu Yumissa on se parin viikon jakso, kun osa uusista ripsistä kauden lopussa kasvaa jo suoraan, mutta seassa on vanhoja taivutuksella olevia ripsiä. Tämä ei oikeastaan ole haitannut muutoin kuin mahdollista ripsaria laittaessa, mutta koska nyt en meinaa paljon ripsaria sutia, ajattelin, ettei haittaa. 

Mulle taivutuksen teki Beautiful You -kauneushoitolan Johanna. En ole (muistaakseni!) ottanut taivutuksia koskaan muualla kun heillä. Nytkin taivutus avasi katsetta, mutta selkeästi tulos ei ole aivan niin WOW kun joskus aikanaa, kun käytin ripsissä ripsiseerumia ja ripset oli TOOOOSI pitkät. Niinpä päätin, että nyt olisi taas rispiseerumikuurin aika. Ennen mulla on ollut käytössä RevitaLash -seerumi, mutta nyt ajattelin testata niin monen kehumaa Xlashia. Saa nähdä, tuleeko sillä yhtä hyvät tulokset. Mulla on IG-yhteistyön puolella alekoodi Feed-kuvassa koskien ripsien taivutusta. Jos kiinnostaa, klikatkaa sinne!

Miten kevät vaikuttaa sulla mielialaan, sisustusvimmaan, kosmetiikka-asioihin ja pukeutumiseen? 

-Karoliina- 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X