Me tykätään syödä nacho-peltejä ja tortilloja, mutta niiden ongelma on se, että monesti niistä jää yli nacho-pussin jämät, pieni määrä salsaa tai pakasterasian pohjallinen jauhelihaa. Mä olen tehnyt näistä jämistä monta kertaa lämppäreitä, munakasta ja nyt uutena tulokkaana, nacho-salaatin. Tässä “resepti”, mutta salaattia voi totta kai varioida.
- Salaattipohja – lehtiä, yrttejä, pinaattia…
- Paprikaa, porkkanaa ja muuta värikästä
- Salsa (mun salsassa tomaattia, punasipulia, valkosipulia,chiliä, pippuria, suolaa ja sokeria)
- Valmiilla texmex-mausteella maustettu jauheliha tai muu yli jäänyt protsku
- Avokadoa tai guacamolen jämät
- Nacho-sipsejä tai vaikka pannulla käytettyjä tortillalätyn paloja
- Vähän oliiviöljyä
-Karoliina-
Kommentit (2)
Voitko tehdä tästä sun pyöräilystä oman postauksen sun treeni tiistai vai mikä se nyt oli?
Mikä pyörä sulla on käytössä?
Mulla on Tunturin mummopöyrä, kolmivaihteinen. En pyöräile lainkaan ”hikoilumielessä”, vaan ihan vaan paikasta X paikkaan Y. Tänäänkin olen veivannut töihin ja takas.