kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 12.05.2023

Keltainen kukkaketo - Perjantain asu

Teksti
Karoliina Pentikäinen
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Asu: neule, hame, tennissukat, lenkkarit

Merkki: neule, Samsoe&Samsoe // hame, Kaiko // sukat, Sidoste // kengät, New Balance

Hankintapaikka: neule, Zalandon ale // hame, Kaiko pop-up // sukat, Sidoste // kengät, Zalando

Käyttöönottotoimenpiteet: kenkien suihkutus nahkasuojalla 

Käyttökohde: Asussa yhdistyvät elementit ovat sellaisia, että ne menevät yhdessä näin arkisesti, mutta toimivat hyvin erikseen monissa erilaisissa arki- ja jopa juhlalookeissa. Mä pidän neuletta usein myös farkkujen kanssa, hametta t-paidan ja sandaalien kaveria, ja lenkkareita melkein minkä tahansa asun kanssa. 

Hankinnan kannattavuus: Vaatteet on viime kevättalvelta, joten niille on tullut todistetusti jo paljon käyttöä vuoden aikana. Erityisesti Kaikon hame ilahduttaa, koska en omista juurikaan hameita. Syy tähän on se, että mun IBS provosoituu tosi usein hameen käytöstä, koska hameen on oltava kohtalaisen tiukka vyötäröstä, jotta pysyy päällä, mutta toisaalta kaikki puristus(ish) tuntuu mun vatsassa helposti kurjalle. Kaikon hameessa on kuitenkin kuminauha piilotettu fiksusti kauniin vyötärökaistaleen sisään, jolloin hame myötäilee mukavasti omaa kehoa ja sen muutoksia. Itse asiassa tykästyin viime vuonna niin paljon tähän hameeseen, että ostin syksyn alesta samaisen hameen myös mustana. // Neule on kiva, kepeä, kesä/kevätneule värinsä puolesta, vaikka voisi ajatella, ettei merinovilla sovi kesään. Mutta just tällaiset neuleet on oivia repun pohjalle varavaatteeksi, kun pitää hellepäivän iltana pukea jotain lämmintä auringon laskiessa. // Mä rakastan tällä hetkellä tennissukkia, ja omistan – ylläri – varmasti kaikki Sidosteen tennissukkamallit. Sopivat KAIKEN kanssa. // Mun jalalle New Balance on ollut vuosia tosi hyvä valinta. Nyt, kun raskauksien jälkeen jalan koko on muuttunut, ja on täytynyt päivittää kenkävarastoja, valkoiset klassikot oli valinta, jota ei tarvinnut miettiä. Superhyvät jalassa, käy kaiken kanssa. Sanoisinkin, että hyvin hankitut asun osat.

-Karoliina-

-J

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X