kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 02.06.2023

Kimaltava kevätjuhla-asu. Perjantain asu.

Teksti
Karoliina Pentikäinen
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Asu: korvakorut, mekko ja sandaalit 

Merkki: korvakorut, Kaiko Women // mekko, Second Female* // sandaalit, Dinsko  

Hankintapaikka: korvakorut ostin Kaiko Pop Up:sta keväällä // mekon olen saanut PR-lahjaksi, mutta sitä myy ainakin Tampereen Stockmann // kengät on varmaan 10 vuotta vanhat. En enää muista ostopaikkaa. Varmaan Helsingistä. 

Käyttöönottotoimenpiteet:

Käyttökohde: Sandaalit olen (oletettavasti) ostanut aikanaan juhlakäyttöön, koska en pidä korkoja juuri muuten. Ja nämä onkin mun luottojuhlakengät kesällä. Korvikset ostin arkeen ja juhlaan. On tosi kesäiset, mutta voin kuvitella ne hyvin talvella vaikka villapaidan piristyksenä. Mekko on ensisijaisesti juhlamekko, mutta olen ehtinyt pitää sitä jo arjessakin niin, että mekon alla on t-paita ja yhtenä päivänä niin, että mekon päällä on iso villapaita.  

Hankinnan kannattavuus: Kengät on yksi parhaista ostoksistani ikinä, joten 5/5 ehdottomasti. Näiden lesti on mun jalkaan vaan ehdottomasti paras. // Mä olen myynyt/antanut pois suurimman osan mun statement-korviksista, joten olen pitänyt näitä nyt tosi paljon jo ihan vähän ajan sisällä. Uskon, että hyvä ostos ja vieläpä kivalta merkiltä. // Mekko on kaikessa överiydessään musta todella käytännöllinen – malli on ihanan rento, olkaimien pituutta voi säätää helposti ja kaiken lisäksi mekon tyyli muuttuu sen mukaan, mitä sen kaveriksi pukee. Tokihan tällaisten herkkujen, näyttävien, vaatteiden ongelma on musta aina se, että ne myös “kuluu” käytössä enemmän kuin perusmustat ja -valkoiset. Mutta yritän pyristellä tästä ajatuksesta pois, koska en halua ostaa tällaisen asian pelossa vaan tylsiä vaatteita. 

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X