kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 09.06.2023

Perjantain asu. Kimallemekko toisella tavalla

Teksti
Karoliina Pentikäinen
4 kommenttia

Asu: mekko, neule ja lenkkarit 

Merkki: mekko, Second Female* // neule, Second Female* // kengät Kurt Geiger 

Hankintapaikka: mekon ja paidan olen saanut PR-toimistosta (Tampereen Stocka ainakin myy) // lenkkarit tilasin kevättalvella Zalandosta 

Käyttöönottotoimenpiteet: Lenkkarit suihkutin suojasuihkeella.

Käyttökohde: Mä huomaan, että TODELLA usein sanon tässä perjantain asu -postaussarjassa menee tähän tyyliin: “Mekko sopii korkkareiden kanssa juhlaan, mutta lenkkareihin yhdistettynä arkeen”. Harvoin kuitenkaan näytän blogissa tai IG:ssä käytännössä sitä, miten vaatteen up- tai downgreidaus tehdään. Ajattelin, että tällä kertaa isken perättäisille viikoille saman mekon, erityylisesti stailattuna.

// Viime viikollahan mä esittelin paljettimekon hyvin juhlavasti korkkareiden ja isojen korvisten kaverina. Katso viime viikon asu täältä!  Tässä postauksessa mä olen pukenut mekon neulepaidan alle, vaihtanut korkkarit lenkkareihin ja riisunut isot korut pois. Ja voilà!, ihan erilainen asu on valmis. Kokonaisuudesta tulisi totta kai vielä arkisempi, jos vetäisi ntukan niskaponnarille ilman kiharoita ja vähentäisi meikkiä. Lippiskin olisi kiva lisä.  // Neule on ollut mun tämän kevään (ja kesän, hitsi Suomen kesä) käytetyin vaate. Olen pukenut sen juurikin mekon kanssa, takiksi, farkkujen kaveriksi ja vaikka sun miten. Rakastamalla rakastan tätä neonkeltaisen sävyä. // Lenkkarit ostin alunperin Papun korallinväriseen välikausitakkiin, mutta huomaan pukevani ne kerta toisensa jälkeen jalkaan myös näin muiden vaatteiden kanssa. 

Hankinnan kannattavuus: Neule on täysi kymppi. Laatu, koko, väri…kaikki toimii. // Mekko on aivan ihana. Tosin epäilin jo hankintahetkellä vähän kokoa ja kun katsoin viime viikon postauskuvia, huomasin vielä vahvemmin, että mekko on ehkä himpun iso. Luulen, että vien sen jossain vaiheessa ompelijalla, ettei kroppa näytä pelkälle pötkölle mekko yllä. Muuten, kuten sanoin viimekin viikolla, mekko on ihana, överi, ilahduttaja. // Lenkkarimerkki oli itselleni aivan tuntematon entuudestaan. Ostin kengät summamutikassa, värin perusteella, mutta kuin ihmeen kaupalla kengät on tosi hyvät jalassa. Kaiken lisäksi väri-ilottelu tuo mulle valtavasti hyvää mieltä. On ollut ihana huomata, että kauppojen väriterapian myötä olen oppinut itsekin puketumumaan värikkäästi. 

-Karoliina-

Kommentit (4)

Hei, olisipa kiva nähdä sama mekko vielä ensi viikollakin jotenkin uudella tavalla stailattuna!

Hei,
Ihana asu ja tuo neule on kyllä täydellinen kevääseen/kesään kun sävy raikas mutta neule lämmin:) Onko sinulla S vai M koko? Mä just arvon niiden väliltä kun Zalandon kuvassa S näytti suht reilulta mut mulle jääny morkkikset kun ennen tuli ostettua ihan liikaa liian pieniä neuleita:)

Kiitos toiveesta/vinkistä, katsotaan josko jatkaisin tätä vielä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X