kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 16.06.2023

Perjantain asu. 70`s Show -fibat

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Asu: kietaisupaita, housut ja korkosandaalit 

Merkki: Paita ja housut: Tussah // kengät: Dinsko 

Hankintapaikka: Paita ja housut Zalandosta // kengät ehkä Helsingistä aikanaan 

Käyttöönottotoimenpiteet:

Käyttökohde: Kun oli vielä kylmää ja talvista, koin pakottavaa tarvetta ostaa kukka-asun kesäfestareille. Kaipasin jo niin kesää ja hulluttelua. Nyt, kun kesä on täällä, en edes tiedä, menenkö yksillekään festareille, mutta asua on tullut pidettyä jo vaikka kuinka monta kertaa. Käyttökohteet tähän mennessä: Synttärikemut, arkipäivä (pelkät pöksyt) ja lounastreffit (paita farkkujen kanssa). // Kuten olen todennut kengistä jo monta postausta aikaisemminkin – juhliin ostin aikanaan. 

Hankinnan kannattavuus: Joskus 10 vuotta sitten ajattelin, että kannattavat hankinnat on niitä musta-valkoisia klassikoita, joita kukaan ei edes huomaa. Nyt ajattelen, että mun parhaat ostokset viime vuosina on ollut näitä superräikeitä, eli ilahduttavia asuja, joita pukiessa tulee aina hyvä mieli. Tietenkään en tiedä, onko tämä kymmenen vuoden päästä musta ihana tai sopiiko se enää minulle, mutta nyt näyttäisi sille, että hankinta oli täykky kesäpiristys. // Kengät on täysi kymppi. Hyvät jalassa, vuodesta ja juhlasta toiseen. 

 -Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X