kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 30.06.2023

Perjantain asu - Käärijä + pinkki hame

Teksti
Karoliina Pentikäinen
4 kommenttia

Asu: t-paita, hame, tennarit 

Merkki: t-paita, Hel Goods –  Käärijä // hame, Coster Copenhagen // tennarit, Vans 

Hankintapaikka: t-paidan ostin Käärijän keikalta // hameen sain PR-lahjana // kengät muistaakseni Zalandosta 

Käyttöönottotoimenpiteet:

Käyttökohde: T-paidan ostin arkiseen menoon. Ihan kollarihousujen kanssa kotona, mutta ajattelen, että paita näyttäisi kauniille myös vaikkapa farkkujen ja mustan jakun kanssa. // Hame sopii juhlavan yläosan kanssa juhliin, mutta eniten haaveilen siitä, että voin yhdistää hameen syksyllä muhkean villapaidan kaveriksi. Voi kun löytäisin jostain pörröisen, oranssin, neuleen. // Tennarit on mun vakiokengät, joissa astelen monta kertaa viikossa. 

Hankinnan kannattavuus: Pidän bändipaita-skenestä, mutta olen aika ronkeli sen suhteen, mitä bändiä ja brändiä haluan paidallani edustaa. Ei tulisi ekana mieleen ostaa H&M:n Rolling Stones -paitaa. Olen aika suuri Käärijä-fani, ja paidan värit puhutteli. Uskon, että pidän paitaa paljon. // Hameen väri on täydellinen, mutta himppusen arastelen sitä, että sen istuvuus, malli ja materiaali näyttää jokaisen muhkuran kehossa. Toivottavasti en anna tämän estää hameen käyttöä, koska hame itsessään on minusta aivan ihana. // Tennareiden käyttöä en kyseenalaista. Perus-Vansit on perus-Vansit; sopivat minne vain. 

 -Karoliina

Kommentit (4)

Tosi kiva asu ja just tällaiset vastakohdat pukeutumisessa kolahtaa muhun (esim. just bändipaita ja siisti naisellinen hame tai musta mokkanahkahame ja valkoinen teeppari.). Mut pakko kysyä, et mikä vika on H&M:n Rollarit teepparissa 🙈?! Nimittäin itse ostin just sellaisen kun halusin testata matalalla kynnyksellä osaanko käyttää bändipaitaa😅. Liittyykö ketju/pikamuotiin ja massatuotantoon vai mihin? Ihan mielenkiinnosta kysyn😊.

Hame näyttää upealta! Käytä sitä rohkeasti.

Joo, siis kirjoitinpa epäselvästi. Tarkoitan siis, että kun porukka ostaa vaikka Henkkamaukalta bändipaitoja tietämättä edes koko kyseistä artistia/sen kappaleita. Musta se on aina hassua, kun ajattelen, että bändipaidat/joukkuepaidat yms on tarkoitettu vain sen ”heimon” ihmisille. Mutta oikeastihan niitä toki voi pitää myös vain tyyli edellä!

Kiitti vastauksesta, ymmärsin pointin ja joo on se vähän hassua jos ostaa esim.bändipaidan tietämättä vaikka koko bändiä tai jos ei edes pidä siitä. Itse esim. pyörittelin myös Nirvanan paitaa H&M:llä, mut en sit halunnut kantaa sitä paitaa siihen bändiin yhdistettyjen mielleyhtymien vuoksi vaikka nuorena sitä vähän fanitinkin🙈.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X