kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 20.07.2023

Retrot Aku Ankka -lasit. Viikon kirppislöytö.

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Mulla oli aikanaan postaussarja nimeltään Viikon kirppislöytö. Nykyisin käyn vähemmän kivijalkakirppareilla, vaikka toisaalta vaatteita ostan rutkasti enemmän käytettynä kuin vaikka seitsemän vuotta sitten. Joka tapauksessa, syystä tai toisesta, itse postaussarja ei enää joka viikko tai kuukausikaan enää täällä rullaa. Välillä tulee silti tehtyä kiinnostavia löytöjä, joten esitelläänpä nämä huikeat lasit tuttuun tapaan näin:

TUOTE: Aku Ankka -lasia

OSTOPAIKKA: Aseman kirppari (Hankasalmi)

HINTA 5,60e/kpl

KÄYTTÖKOHDE: Meidän pienet tytöt joisi kauramaitoa vaikka kaksi litraa päivässä, jos antaisi. Varsinkin, jos lasi on iso, eli aikuisten lasin kokoinen (2-3 dl), juovat he ihan huomaamatta maitoa vaikka kuinka paljon. Olen jo tovin etsinyt heille omia, vähän pienempiä, kauramaitolaseja, jotta kerta-annos ei olisi niin valtaisa, vaikka kaataisivatkin lasit aivan täyteen (täysi lasi on “se juttu” heille). Nyt lasit löytyivät, ja vieläpä näin hauskannäköiset. 

KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPIDE: konepesu 

KANNATTAVUUS: Kymppi. Vähän harmittaa, etten ostanut laseja enempää*. Myynnissä oli yhteensä neljä. Ensin arastelin lasien konepesua, mutta ainakin toistaiseksi kuvat ovat pysyneet hyvin kiinni, joten siitäkin syystä kannattava ostos. 

OSTOKSEN HINTA-LAATUSUHDE: 5/5- Mä rakastan tällaisia erikoisia löytöjä. En ole varma, mutta jos oikein olen ymmärtänyt, nämä lasit oli joskus (ehkä 80-luvulla?) Aku Ankan tilaajien kylkiäislasit. Tai jonkun Aku-limonadin omat lasit. Joka tapauksessa sellaiset, joita ei enää myydä. 

Onko sulla muistikuvaa/tietoa näistä laseista? 

-Karoliina-

*Edit. Marssin postauksen kirjoittamisen jälkeen kirpparille uudemman kerran, ja siellä ne kaksi samanlaista lasia vielä oli – monen viikonkin jälkeen.Ostin ne, plus yhden Minni Hiiri -lasin. Jes!

Kommentit (2)

Ai hitsi, nyt kaduttaa etten ostanut näitä kun käytiin Aseman kirppiksellä aiemmin 🙈 ihanat retrot lasit ❤️ muutenkin kirppis oli tosi symppis paikka, samalla käytiin toki Grill Roomin hamppareilla ja Melli-Ellissä kahvilla #kesäretki 😂

Nuo taitaakin olla niitä juttuja, mitä varmasti Hankasalmella kävijälle suosittelisin. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X