kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 29.07.2023

Englantilaiset pullalautaset. Viikon kirppislöytö.

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Kesällä on ollut aikaa käydä kirppareilla ihan eri tavalla kuin talvella. Ehkä kirppikset on siksikin tullut koluttua, koska on tullut reissattua kesällä myös enemmän pitkin pitäjiä. Kaikilla muilla paitsi Turun reissulla tuli käytyä paikallisilla kirpputoreilla. 

TUOTE: Siniset pikkulautaset. Molemmissa ”Made in England”. Toisessa lukee pohjassa ”Burleigh”, toisessa ”Masons”. 

OSTOPAIKKA: Pirkan kirpputorikeskus (Kangasala)

HINTA: 2+2€. 

KÄYTTÖKOHDE: Mä hankin todella harvoin mitään astioita kotiin vain töideni vuoksi. Jos ostan astian, se tulee ensisijaisesti käyttöön. Meillä on sen verran pienet tilat, että kuvausrekvisiitan hankkiminen tuntuisi hölmölle, vaikka rehellisyyden nimissä vaikkapa kuvausseinä tai kuvausalustat olisi joskus poikaa. Silloin tällöin ostan kuitenkin second hand -astioita kuvaukset mielessäni, koska tuntuu tylsälle kuvata annoksia tai juomia vuodesta toiseen samoista astioista. Nämä lautaset ostin toki myös käyttöön, mutta ennen kaikkea kuvia varten.  

KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPIDE: hintalapputarrojen hinkkaaminen sienellä ja käsidesillä + konepesu.

KANNATTAVUUS: Koska kyseessä ei ollut mikään must have -tuote, on vaikea arvioida niiden varsinaista kannattavuutta. Selviäisin kyllä varsin hyvin elämästäni ilman näitäkin lautasia, mutta toisaalta jos astiat tuovat iloa, niitä voi oikeasti käyttää, ne maksoivat vähän, ovat kierrätettyjä ja kaiken lisäksi ne vievät kaapista aivan minimitilan, eivät ne hutiostoksen piikkiinkään mene. Mutta jos olisin minimalisti, tuskin näitä olisin ostanut.  

OSTOKSEN HINTA-LAATUSUHDE: Olisikohan 3/5? Halvathan ne oli, mutta en ole vielä lautasia käyttänyt juuri arjessa tai edes kuvissa, joten on vielä vaikea sanoa, kuinka ne toimivat tosielämässä ja tarkoituksessaan. 

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X