kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 01.08.2023

Johan tässä oltiin, retuperällä

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Johan tässä oltiin. 

Retuperällä. 

Hiukset harjaamatta, kalenterit unohdettuna ja takapihan portaat täynnä uimaleluja, saippuakuplapulloja ja joitakin parittomia sandaaleita, joita naapurit osaa iltaisin kiikuttaa juuri meidän oven taakse. 

Johan tässä oltiin. 

Ilman aikatauluja tai herätyskelloja. Ilman tarkkoja suunnitelmia tai aamuja, jolloin täytyy hoputtaa tai tulla hoputetuksi. 

Johan tässä oltiin, uikkareissa. Festarihame hulmuten, Muumi-ranneke ranteessa. 

Arjen yläpuolella, hattarassa, jossa laskuilla, velvollisuuksilla tai työsähköpostin salasanoilla ei ollut sijaa. Maailmassa, jossa neljä viikkoa tuntuu koko kesälle.

Johan tässä oltiin. Laiturilla ja veden liplattaessa veneen keulaan. 

Oltiin multaisissa varpaissa, pienet suut suklaajäätelön ja mansikan sotkemina. Vapaina juoksemaan pihamaalla vesisotapyssyt kädessä. 

Johan tässä oltiinkin. 

Joten tervetuloa uimareissut päiväkotipäivän jälkeen, ja ekat aamut uudessa koulussa. Tervetuloa sunnuntait, joissa kokataan viikon safkat ja synkataan kalenterit. Tervetuloa erityisesti ne hämärät loppukesän illat, kun paistetaan pitsaa luumupuun katveessa, kun lapset riekkuvat edelleen vähän yli nukkumaanmenoajan, ja jatketaan vielä pieni hetki kesää, vaikka velvollisuudet kutsuvatkin jo yhtä jos toista. 

Tervetuloa elokuu, olen valmis.

-Karoliina-

Kommentit (2)

Voi kun olisinkin valmis! Tuntuu, että en ole. Apua… vielä voisin olla vaan tässä kesän rentoudessa. Tahtoisin ainakin lisää tunteja vuorokausiin pliis! Syksyllä on niin paljon uusia haasteita edessä koko perheellä. Huh ihan hirvittää, mutta eihän se auta ku tarttua ohjaksiin. Toivepostaus: mitä kokkailla sunnuntaisin tulevaa viikkoa varten? Meitä on myös viisi perheessä, ja plussaa on, että ruokia tehtäisiin kunnon satsit! 🙂

Lisätunnit vuorokausiin ovat todella kyllä joskus sellaista, mitä kaipaisi! Mutta kyllä se syksy alkaa tosiaan jo hieman houkuttamaan..
Ja et ole ainoa, joka on pyytänyt meal prep -postausta, joten sitä laitetaan varmasti tulemaan!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X