kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 11.08.2023

Pinterestistä pihistetty

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

// Pinterest-kuvakaappaus // *-merkitty tuota saatu 

Mulla on ollut jo vuosia sellainen tapa, että jos en keksi mitään päällepantavaa, suuntaan Pinterestiin ja kirjoitan sinne jonkun jo-kaapista-löytyvän vaatteen tai vaatteiden nimet ja perään muutamia määreitä riippuen siitä, mihin tilaisuuteen haluan pukeutua, tai vaikka mihin haluaisin vaatteen yhdistettävän. Tyyliin “oversize blazer with sneakers” tai “floral dress summer party”.Tämä on ihan älyttömän helppo tapa saada uusia asuideoita ja löytää uusia yhdistelmiä ilman, että täytyy ostaa yhtä ainutta vaatekappaletta: tähän mennessä olen voinut toteuttaa kaikki ideat niillä vaatteilla ja asusteilla, mitä minulta jo löytyy!

Tosin. Käytän tätä samaa metodia myös silloin, kun olen ostamassa vaatteita. Kirjoitan vaatten nimen ja “outfit” hakukenttään ja katson, millaisia kokonaisuuksia vaatekappaleesta on muodostettu. Näin näkee todella nopeasti sen, onko vaate aidosti monikäyttöinen, ja samalla saa heti ideoita, kuinka vaatetta voisi yhdistellä tulevaisuudessa.

Tapa on mulle itselleni ihan tuttu, jopa itsestään selvä, mutta kun tästä on tullut puhetta, kavereilleni tämä tapa on lähes aina ollut aivan uusi. Niinpä ajattelin, että voisin rantauttaa “Pinterestistä pihistetty” -idean myös tänne blogiin (ja ehkä myöhemmin Instagramiinkin) postaussarjan muodossa. 

Eli tässä se nyt on, historian eka Kolmistaan-blogin Pinterestistä pihistetty -kokonaisuus.

Liivi ja housut, Grace & Mila. Villa Tremondo*

Aurinkolasit, Chimi. INCH Store.

Korvikset ja kaulakoru, Edblad. Villa Tremondo* 

Sandaalit, Tampere Kekäle. 

Laukku, Viona Blu.* 

Ihanaa päivää! Miten sä muuten käytät Pinterestiä? 

-Karoliina-

*saatu

l

Kommentit (2)

Lyhyt vastaus: en yhtään mihinkään.

Mun ”stylisti” on meidän 19-vuotias tytär, joka seuraa muotia. Hän ehdottaa minulle joskus, miten asustaa tai pukea toisin joku vaate.

Se alkoi oikeastaan leikkinä, kun kysyin häneltä kerran mielipidettä: kummat kengät tähän asuun?

Olen sen ikäinen(viimeistä kertaa ikäni alkaa nelosella), etten ole muodin orja ja minulla on oma tyyli ja tiedän, mikä minulle sopii ja ei sovi. Tykkään ostaa laadukkaita vaatteita, kenkiä ja asusteita, mutta niitäkin tarvitsee ostaa vain harvoin.

Työssä saan työasut työnantajan puolesta, mutta kengillä ja sukilla on kiva leikkiä sairaalamaailmassa😉

Satu

Kiitos hyvästä vinkistä! Mä oon etsinyt vain hakusanalla ”rennot asut” jne, mutta enpä ole hoksannut yksilöidä hakuja noin! Täytyy ottaa käyttöön 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X