operaatio äiti - Banneri

Huomenna on aika selvittää, kumpi meille tulee. Kolmas tyttö vai toinen poika? Tähän postaukseen olen kerännyt testejä ja uskomuksia, jotka kertovat vauvan sukupuolen.

Kiinalainen syntymäkalenteri:

Vauvan sukupuolen voi erään uskomuksen mukaan määrittää sen mukaan, minkä ikäinen äiti oli hedelmöittymishetkellä ja mikä oli hedelmöittymiskuukausi. Kalenterin löytää ihan googlettamalla, mutta tässä linkki ainakin yhteen syntymäkalenteriin.

Oma tulos: tyttö

Maya-Intiaanien syntymäkalenteri:

Kalenterissa vertaillaan äidin ikää synnytyshetkellä sekä syntymävuotta. Jos kumpikin luvuista on parillinen tai pariton, on vauva tyttö. Jos luvut ovat eriparia, vauva on poika.

Oma tulos: poika (30v ja 2021)

Unet:

Sanotaan, että odottajan unet voivat paljastaa sukupuolen jo etukäteen. Olen kuullut, että joillain tämä on pitänyt paikkansa. Oikealla kyljellä nukkumisen sanotaan tietävän tyttöä ja vasemmalla kyljellä nukkumisen poikaa.

Oma tulos: poika 1, tyttö 1 (Olen nähnyt unia vain poikavauvoista, mutta nukun nykyään aina oikealla kyljelläni!)

Mieliteot:

Himoitset makeaa, jos odotat tyttöä ja mielesi tekee suolaista, jos odotat poikaa. Pojasta mielesi tekee myös juustoja ja lihoja, kun taas tytöstä haluat syödä jatkuvasti hedelmiä.

Oma tulos : poika 1, tyttö 1 (Mieleni on tehnyt enemmän suolaisia asioita kuin makeita herkkuja, mutta sen sijaan lihaa en ole pystynyt syömään. Olen lisännyt hedelmien syöntiä tuplasti raskauden aikana!)

Ulkonäköön liittyvät uskomukset:

Eteenpäin kasvava alhaalla oleva vatsa viittaa poikaan, kun taas leveä korkealla kasvava vatsa tyttöön. Tytön väitetään vievän äidin kauneuden ja pojasta sanotaan, ettei vaikuta ulkonäköön. Tyttö tuo mukanaan finnit ja poika hyväkuntoisen ihon. Sanotaan, että heti isoksi turpoavat rinnat lupaisivat tyttöä ja normaalikokoiset rinnat poikaa. Pojan kerrotaan parantavan hiusten laatua ja tytön tekevän hiuksista huonolaatuiset. Pojan odottamisen pitäisi nopeuttaa karvojen kasvua ja tytön odottamisen taas ei pitäisi vaikuttaa siihen mitenkään. Jos iho on pehmeä, luvassa on tyttövauva ja ihon ollessa kuiva, tulossa on poikavauva.

Oma tulos: poika 3, tyttö 4

Raskausoireet:

Pojan kuuluisi taata pahoinvoinniton alkuraskaus ja tytöstä taas pahoinvoinnin kuuluisi olla osa arkea alkuraskaudessa. Pojasta närästää ja tytöstä ei närästä. Kylmien jalkojen pitäisi viitata poikaan, kun lämpimien taas tyttöön. Mielialan kerrotaan myös paljastavan paljon, sillä tyttö tekee odottajasta äreän ja poika lempeän.

Oma tulos: poika 2, tyttö 2

Linea Negra:

Vatsalle ilmestyvän tumman juovan sanotaan paljastavan lapsen sukupuolen. Jos viiva jatkuu korkealle, on kyseessä poika. Jos viiva jää häpyluulle, on kyseessä tyttö.

Oma tulos: koko viivaa ei ole ilmestynyt

Sikiön syke:

Sykkeeseen liittyy myös uskomuksia. Sanotaan, että sykkeen ollessa alle 145 on kyseessä poika ja sitten yli 145 sykkeellä tulisi tyttö. On myös ajatus, että sykkeen kuulostaessa hevosen laukalta, on kyseessä tyttö ja poika taas on kyseessä, kun syke kuulostaa junan puksutukselta.

Oma tulos: tyttö 1 (en tiedä sikiön sykkeen nopeutta, mutta dopplerilla syke kuulostaa laukalta)

Ruokasoodatesti:

Lisää lasiin ruokasoodaa pari ruokalusikallista. Lisää sen jälkeen hieman omaa virtsaasi ruokasoodaan. Jos yhdistelmä sihisee kuin limu, odotat poikaa. Jos virtsa ei aiheuta ruokasoodaan reaktiota, odotat tyttöä.

Oma tulos: poika

Sormustesti:

Ota kihlasormuksesi (tai mikä vaan sormus) ja pujota se naruun. Roikota sormusta narussa vatsasi päällä. Jos sormus pyörii ympyrää voit odottaa poikavauvaa, edes-taas -liike ennustaa tyttövauvaa.

Oma tulos: tyttö

Nub-teoria:

Nub-teoria on vaikea selittää, mutta se kannattaa googlettaa. Siinä voi katsoa jotenkin rakenteista sen, että kumpi olisi tulossa nt-ultrakuvan perusteella. Jaoin oman ultrakuvani sellaiseen viralliseen Nub-teoriaan liittyvään ryhmään ja sain sieltä tuloksen. Myös kallon muodon perusteella voi ilmeisesti päätellä jotakin.

Oma tulos: tyttö

Tässä nyt lueteltuna iso kasa erilaisia testejä ja uskomuksia. Muistathan, että nämä ovat vain kepeitä juttuja liittyen raskauteen eikä niihin kannata uskoa sokeasti. Itselleni näiden perusteella tulokset jakautuvat : tyttö 12 ja poika 9 !

Oma tuntemus uskomuksia vahvempi?

Onko äidin oma tuntemus uskomuksia varmempi? Mielestäni tämä raskaus on ollut päällisin puolin samanlainen kuin aiemmista tytöistä. Raskaus ei oikeastaan muistuta melkein millään tapaa esikoisen (poika) odotusta, vaikka yksi asia onkin ollut samoin kuin silloin. Olen nimittäin ollut tosi rauhallinen koko raskauden, kun tytöistä taas olin kireä koko ajan! En silti osaa sanoa kumpi on tulossa, koska unet ovat vieneet omaa vaistoani vahvasti poikaa kohti. Huomenna sitten saadaan tietää!

Testejä ja uskomuksia vauvan sukupuolesta

 

SEURAA MYÖS : INSTAGRAM @operaatioaiti

 

Kommentit (2)

Onko sukupuolen selvittäminen se tärkein/ainoa asia, joka sinua jännittää tulevassa ultrassa? Itseänikin se toki aina on kiinnostanut, mutta enemmän olen ajatellut ultria asenteella ”eihän löydy mitään poikkeavaa”, ja sen jälkeen sukupuolen kannalta. Ehkä sulla on vaan niin vahva tunne että kaikki on ok? Tsemppiä! 🙂

Ei tietenkään se ole tärkein 🙂 Mutta tämä ei ollut seulontaultra, vaan nt-ultrassa jo todettiin kaiken tärkeimmän olevan kunnossa ja tässä ultrassa taas ei vielä rakenteita katsottu. Ne katsotaan vasta ensi kuussa noin kuukauden päästä 😊 Mulla viikkoja vasta 16+4

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X