operaatio äiti - Banneri

Mitä tehdä kesällä? Minne suunnata perheen kanssa? Meidän perhe vieraili Jyväskylässä viikonlopun verran. Ota tästä postauksesta vinkit talteen!

Perheen kanssa jyväskylässä

Jyväskylän taidemuseo

Jyväskylän taidemuseossa käytiin tutustumassa erilaisiin koiriin. Näyttely oli lapsista hauska ja erilaiset koirat mielenkiintoisia. Näyttelyssä oli paljon yksityiskohtia, joita sitten yhdessä ihmeteltiin. Näyttely on sopivan pituinen lapsiperheen näkökulmasta ja ihan näyttelyn perällä oli lapsille sopiva alue, jossa sai tutkia sekä puuhata rauhassa.

Taidemuseo jyväskylässä

Lounasristeily oli kiva kokemus

Jyväskylässä on paljon erilaista tekemistä ja tällä kertaa suunnattiin Päijänne-risteilyt Hildenin lounasristeilylle. Näille risteilyille lapset ovat erittäin tervetulleita mukaan. Ruoka oli super hyvää ja valikoimaa oli laajasti, joten kaikki löysivät mieleistään ruokaa. Oli tosi kiva nähdä Jyväskylän kaunista seutua samalla. Sää oli hieman sateinen, joten tällainen puuha oli tosi hyvä tälle päivälle.

Lounasristeily jyväskylässä

Yö Riihivuoren lomakylässä

Riihivuoren lomakylä oli korkealla ja siellä oli täydelliset maisemat. Meidän mökiltä näytti joka suuntaan niin upealta. Mökki oli hyvin varusteltu ja siellä oli tilaa tällaiselle isolle perheelle. Löytyi myös sauna, jossa illalla käytiin. Voin suositella tätä kohdetta yöpymiseen lämpimästi!

JyväskyläRiihimäen lomakylä jyväskylä

Puuhapuisto Veijari lasten suosikki

Veijari oli meidän lasten suosikki ja ilmeisesti myös monen seuraajan, koska niin paljon se sai kehuja muiltakin. Kyseessä on puisto, jossa on eläimiä, tekemistä ja puuhaa koko päiväksi. Lapset pääsivät ponikärryn kyytiin, hyppivät trampoliineilla, ajoivat autoradalla ja tutkivat kaikkia niitä monia eläimiä. Meillä oli touhukas päivä ja oikeasti tosi kivaa yhdessä. Jos on road tripillä Suomessa, suosittelen tätä kohdetta lämpimästi!!

Majoitus Piispalassa

Piispala on iso alue, joka tarjoaa luonnonrauhaa ja aktiviteetteja. Alueella on esimerkiksi uimahallikin ja silti luonto läsnä. Me ulkoiltiin rannalla, käytiin rantasaunassa ja tutustuttiin Pieneläinkoti Pihkaan, jossa lapset pääsi hoitamaan eläimiä. Majoitus oli mukava jälleen, koska tilaa oli hyvin ja puitteet muutenkin hyvät. Tällaiseen paikkaan voisi helposti lähteä viikoksi lomareissulle, koska tekemistä riittää monelle päivälle.

Piispala visit jyväskylä

Jyväskylän paras leikkipuisto

Seuraajat suosittelivat yhtä leikkipuistoa melkein jokainen. Mäki-Matin perhepuisto oli kyllä iso alue, jossa meidänkin lapset tykkäsivät viettää aikaa. Lasten kanssa hyvät puistot on aina plussaa, koska vapaan leikkimisen jälkeen jaksaa matkustaa hyvillä mielin kotiin autossa.

Leikkipuisto perhepuisto jyväskylä

 

Tältä sivulta löytyy vinkkejä tekemiseen ja lomailuun Keski-Suomessa kesällä:

 

KLIKKAA TÄSTÄ VINKKEIHIN

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X