Kilpailut 17.03.2019 Päivitetty 13.08.2019

”Äiti mietiskelee silmät kiinni” – Kerro paras päiväunikikka ja voita Uraäidin selviytymisopas

Joskus tuntuu, että sitä olisi valmis tekemään ihan mitä vain, jotta saisi nukkua päiväunet. Kerro, mikä on hulluinta, mitä sinä olet tehnyt pienten nokosten vuoksi! Voit voittaa Uraäidin selviytymisoppaan.

Teksti
Toimitus
Kuvat
iStock

Kömpiikö kuopus joka yö kainaloon? Tuliko vatsatauti perheeseen juuri silloin, kun aamulla olisi ollut tärkeä palaveri? Johtui univaje sitten ihan mistä tahansa, seuraavana päivänä ei naurata. Myös valvotun yön jälkeen on mentävä töihin – tai kotona ollessa syötettävä ja ulkoilutettava lapset. Saisiko nukkua päiväunet!

Uraäidin selviytymisopas

Menestyneet uraäidit ovat kehittäneet väsyneisiin päiviin omat selviytymisstrategiansa. Vappu Pimiä on pitänyt loman, jolloin nukkui päiväunia vuorotellen puolisonsa kanssa. Marjut Rahkola taas ottaa tirsat iltapäivällä, jos sattuu tulemaan kotiin ennen muuta perhettä. ”Ne käynnistävät päivän uudelleen ja jaksan olla illan läsnä lapsille”, hän toteaa juuri ilmestyneessä, Anni Erkon kirjoittamassa Uraäidin selviytymisoppaassa.

Mitä äiti on valmis tekemään, jotta saisi hetken levätä?

Joskus tuntuu, että äidin tirsoja on ihan mahdotonta sovittaa päivään. Luovuutta siihen ainakin tarvitaan! Oletko sinä joutunut tekemään jotain ihan hullua, jotta olet saanut edes hetkikseksi ummistaa silmäsi päivän aikana?

Kerro meille, mitä olet ollut valmis tekemään päiväunien vuoksi, ja voit voittaa Uraäidin selviytymisoppaan itsellesi.

Vastaa kyselyyn 31.3. mennessä. Parhaat vinkit pääsevät Kaksplus-lehden juttuun mukaan. Nimi- ja yhteystietosi jäävät vain toimituksen tietoon.

    Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta

Jaa oma kokemuksesi

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X