Kilpailut 09.04.2024

Kaksplus ja Koululainen kutsuvat teatteriin! Jaossa ilmaisia lippuja Prinsessa Pikkiriikki -lukijanäytökseen

Kaksplussan ja Koululaisen toimitukset kutsuvat lukijansa Helsingin Komediateatteriin katsomaan Prinsessa Pikkiriikki ja Keskiyön Kum(m)itus -näytelmää lauantaina 11.5.

Teksti
Toimitus
Kuvat
Suomen komediateatteri

Hei sinä Kaksplussan lukija tai Koululainen-lehden tilaaja, nyt voit päästä katsomaan hauskaa ja jännittävää lastennäytelmää, joka perustuu kirjailija Hannele Lampelan supersuosittuihin Prinsessa Pikkiriikki -tarinoihin!

Kaksplus ja Koululainen järjestävät ilmaisen lukijatapahtuman lauantaina 11.5.2024 alkaen kello 13.00 Suomen Komediateatterin Peacock-näyttämöllä, Linnanmäellä, Helsingissä.

Tapahtumaan on jaossa ilmaisia lippupaketteja, jotka sisältävät 2 lippua. Lippupaketteja on tarjolla rajoitettu määrä ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Yhdellä lippupaketilla pääsee kaksi henkilöä (esimerkiksi siis vanhempi ja lapsi) ilmaiseksi esitykseen.

Esitys alkaa kello 14, mutta pyydämme lipun saaneita paikalle jo kello 13.30. Lukijavieraille on tiedossa pienet yllätyslahjat. Esityksen jälkeen luvassa on erikoisohjelmaa, jossa pääsee tapaamaan näyttelijöitä.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake. Saat paluupostissa sähköpostin, joka toimii pääsylippuna tapahtumaan. Sähköpostia näyttämällä saat paikkalippusi teatterin aulasta tapahtumapäivänä alkaen kello 13.30.

Huomaathan, että paikkoja on rajoitettu määrä! Lippuja riittää siis nopeimmille.

Ilmoittaudu mukaan

Kaikki liput näytökseen on jo valitettavasti jaettu!

Lue myös

Jaa oma kokemuksesi

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X