Mainos: Yhteistyössä Uncle Ben’s 14.08.2017

Anna lapsillesi terve suhde ruokaan! Kolme tärkeää nyrkkisääntöä keittiöön

Tiesitkö, että vanhempiaan jo varhain keittiössä auttaville lapsille muodostuu myönteisempi suhde ruokaan ja terveemmät aikuisiän elämäntavat?

Valitettavasti meidän monien mielestä pikkukokit keittiössä ovat hankalia, ja monet eivät myöskään tiedä, mitä lapset voisivat siellä tehdä.

Siksi annamme yhdessä Uncle Ben’sin kanssa vinkkejä ja niksejä, miten ottaa lapset mukaan ruoanlaittoon, niin että ilta ei pääty itkuun iltapalalla klo 22.

Keittiössä 3-vuotiaan kanssa – katso video:

Lapsiperheiden tilanne Pohjoismaissa on itse asiassa erittäin hyvä. Yleisesti katsoen suomalaiset lapsiperheet ottavat lapsensa usein mukaan ruoanlaittoon, verrattuna monien muiden maiden perheisiin – mutta me kaikki tiedämme kiireisen arjen tuomat haasteet, jossa hyvät aikomukset eivät mene täysin yksiin ajan ja jaksamisen kanssa.

On kuitenkin monta erittäin hyvää syytä houkutella lapset mukaan keittiöön, koska ruoanlaitossa auttaessaan he oppivat raaka-aineista ja valmistuksesta. He oivaltavat, että perunoista jää kuoret ja että perunat eivät aina tule muusina. Näin syntyy terveempi suhde ruokaan ja terveellinen ruoka maistuu paremmin.

Keittiössä 5–6-vuotiaan kanssa – katso video:

Pikkukokit keittiössä aiheuttavat varmasti ylimääräistä tiskiä, mutta ennen kuin menet paniikkiin siivouksen vuoksi, muista että on kyse mukavasta yhdessäolosta lasten kanssa.
Ota sen vuoksi nämä kolme nyrkkisääntöä mukaasi keittiöön.

Näiden yleisten neuvojen lisäksi olemme yhdessä Uncle Ben’sin kanssa kehittäneet joitakin keittiövinkkejä, joita seuraamalla ruoanlaitosta tulee hyvä kokemus sekä lapsille että vanhemmille.

Keittiössä 8–9-vuotiaan kanssa – katso video:

Löydät lisää vinkkejä ja niksejä Uncle Ben’sin Facebook-sivulta ja heidän verkkosivultaan, jossa voit myös voittaa upean keittiön tuomaan paljon iloa niin lapsille kuin vanhemmille.

Ja muista – Hyvät ruokailutottumukset luodaan varhain. Ota lapsesi mukaan keittiöön.

Kilpailu on päättynyt!

Osallistu arvontaan ja voita Uncle Ben’sin makuelämysten goodie bag! Arvomme kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken viisi goodie bagia. Yksi goodie bag sisältää seuraavat tuotteet: UB Longgrain Boil-in-Bag 500g, UB Express Mediterranean 250g, UB Express Mexican 250g, kaksi UB essua w/Ben’s Beginners, UB SweetSour Original 450g ja UB Tikka Masala 450g. Palkinnon arvo on 25 euroa. Kampanja on voimassa 8.–24.9.2017.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X