Lapsi 11.03.2014 Päivitetty 06.09.2021

Lapsi yllätti kesken seksin – lukijoiden kootut selitykset

Lue ja naura: petipuuhista yllätettyjen vanhempien kootut selitykset.

Teksti
Mikko Virta
Kuvat
iStockphoto

”Nelivuotiaamme kömpi kesken yöuniensa alakerrasta makuuhuoneeseemme. Oli nähnyt pahaa unta. Paha vain, että olimme miehen kanssa juuri hommissa. Lopetimme heti, kun huomasimme lapsen. Siis ei varmaan hirveästi ehtinyt mitään näkemään, mutta kuulemaan kyllä. Mieheni selitti lapselle, että äiti ja isä vähän painivat.”

”Meidät on yllätetty kerran. Neljävuotias poikamme tokaisi vain kiukkuisen näköisenä kädet puuskassa: ”Isä, mitä sä teet?” Hetken hilpeyden jälkeen selitimme, että äiti ja isä halailivat ja menevät kohta kylpyyn.”

”Kolmevuotias on ’yllättänyt’ muutaman kerran. Ollaan sanottu vaan, että äiti ja isi halii.”

”Meillä tuo puolitoistavuotias lapsi kerran on katsonut sängystään vahingossa hetken aikaa, kun seksiä harrastettiin. Istui siinä ihan hiljaa. Vasta kun tarkastin, että nukkuuhan se varmasti, niin huomasin, että eipäs nuku. No hommat seis ja kaikki nukkumaan. Lapselle selitin nopeasti, ettei ole mitään hätää ja nyt käydään nukkumaan.”

Äiti ja isi on ”päikkäreillä”

”Exän poika joskus ala-asteikäisenä yllätti, kun oli herännyt ääniin. Sanottiin, että tehdään vatsajumppaa. Meni läpi!”

”Meillä neljävuotias yllätti kesken kaiken. Tuli sängyn viereen ja höpötti jotain, että katsokaa mitä löysin. Me sanoimme, että yläkertaan nyt nukkumaan, kun nukkumassa piti silloin olla. Lapsi kysyi, mitä tapahtui. Selitimme, että ”päristettiin mun mahaa”. Läpi meni, eikä sen enempää tullut kysymyksiä.”

”Kerran kävi niin, että kuopus oli päikkäreillä ja esikoinen kaverillaan. Ajattelimme, että tsadaa! Niinhän se esikoinen sitten tupsahti kolmen (!) kaverinsa kanssa yhtäkkiä sisään kesken kaiken. Nopeasti naamioiduimme miehen kanssa ’päikkäreille’, niin ei tarvinnut selitellä.”

”Kerran oli suihkussa hommat täysillä menossa, kun kolmevuotias poika yhtäkkiä katsoo ovelta. Pojan piti olla nukkumassa – olin käynyt ennen suihkua vielä katsomassa. Oli kai nähnyt pahaa unta ja siksi herännyt. Onneksi suihkukopin lasit olivat niin huurussa, että ei voinut nähdään mitään läpi. Tuli kyllä aika kiire pois suihkusta ja poikaa unille laittamaan!”

”Vähän aikaa sitten onnistui neljävuotias lapsi yllättämään. Ei tainnut tajuta, mistä on kyse, kun ehdittiin vetää peittoa päälle. Oli se kuitenkin vähän noloa siinä miehen päällä istua ja yrittää saada lapsi lähtemään pois. Miehen kikkeli kutistui tosi pieneksi sen jälkeen, kun säikähti niin pahasti.”

”Esikoinen tuli kerran yöllä makkariin kesken kaiken, laukkasi kädet levällään ja huusi ”haukka tulee, haukka tulee”! Näki jotain unta ilmeisesti, mutta siihen oli ovensuuhun tullut. Siitä tulikin lentävä lausahdus: ”Haukka tulee, haukka tulee…”

”Parivuotias tyttö kerran seisoi ovella ja totesi, että heti kun lopetatte sen nyhjäämisen, niin hän tahtoo vettä.”

Lapsi yritti kiristää rahaa, jottei kertoisi muille!

”Eilen illalla kävi ylläri. Hieman yli kymmenenvuotias tytär käveli huoneeseen kesken touhujen, pysähtyi hetkeksi katsomaan ja juoksi pois. Oli kuulemma oksettavaa touhua. Noh, aamulla kyllä asialle naureskeltiin ja todettiin, että eipä tässä mitään: pidettiin vain huolta toisistamme. Tyttönen yritti vielä kiristää rahaa, jottei kertoisi tästä muille.”

”Muutama vuosi takaperin olimme miehen kanssa olohuoneessa katsomassa televisiota, kun alkoi tehdä mieli. Ei voitu mennä makkariin, kun nuorin lapsi nukkui siellä, vaan päätimme puuhastella olohuoneen sohvalla. Silloin seitsemänvuotias tyttäremme onnistui tietenkin heräämään uniltaan juuri kesken touhun.
Onneksi valot olivat pois, ja ainoastaan televisiosta tuli vähän valoa. Mies veteli siinä takaapäin, joten ei tyttö ilmeisesti nähnyt hämärässä muuta outoa kuin isänsä paljaan takapuolen.
Kun huomasimme tytön, menin kiireesti hänen luokseen ja talutin takaisin omaan huoneeseensa nukkumaan. Onneksi minulla oli ollut yöpaita koko ajan päällä.”

”Esikoinen heräsi kesken puuhien ja huusi omasta sängystään, että miksi äiti ääntelee noin. Hädissäni huikkasin takaisin, että ”mä jumppaan”. Aamulla lapsi pyysi näyttämään, että miten se äiti oikein jumppasi…”

Lähde: Kaksplus.fi

Lue myös:

Hurjat syöksysynnytystarinat

Näin isät sekoilevat synnytyssalissa

Vanhempien saamat hulluimmat lastenkasvatusneuvot

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X