Odotatko joulua samoin kuin muut? Testaa!

Toisille joulunodotus tarkoittaa suoranaista rituaalien sarjaa, toisille lähinnä mielentilaa. Katso, odotteletko joulua samalla tavalla kuin muut.

Teksti Maria Mäkituomas
Kuvat iStock
joulunodotus
Monissa lapsiperheissä pipareiden leipominen on tärkeä osa joulunodotusta.

Joulunodotus koostuu rutiineista: joululaulujen kuuntelemisesta, joulukorttien lähettämisestä ja muista pienistä asioista, jotka valmistavat hiljalleen jouluun. Piparkakut on leivottava ja koti siivottava, joten joulunodotukseen sisältyy myös hääräämistä – vai sisältyykö?

Vastaamalla yhdeksään kysymykseen saat selville, kuulutko tottumuksinesi enemmistöön vai vähemmistöön.

Poikkeaako enemmistön joulunodotus sinun tavoistasi? Testaa alta

Lue myös: Missä iässä lapsi saa…? Vastaa 7 kysymykseen ja katso, milloin muiden lapset saavat kännykän ja luvan valvoa myöhään

Kaipaatko lisää joululukemista?

Kuulutko niihin ihmisiin, joille joulunodotus ei ole mitään ilman pientä tunnelmointia? Testaa tietämyksesi joulutietovisassa tai selvitä, oletko todellinen jouluttaja.

Jos etsit käytännön vinkkejä jouluun, saatat hyötyä Kaksplussan suuresta joululahjalistauksesta tai vinkeistä, joilla saat joulukuusesta vauvan- ja taaperonkestävän.

Lisää täsmävinkkejä perheellisille saat tutustumalla joulupöydän nikseihin sekä keinoihin, joilla jouluaatto sujuu lapsiperheessä ilman kitinöitä ja mutinoita.

Lukuiloa – ja joulun taikaa!

Kotiliesi.fi: Kannattaako kausivalot jättää tänä vuonna sytyttämättä? Asiantuntija kertoo, vietämmekö sähkökriisin takia pimeää joulua

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä