Mainos: K-Ruoka-verkkokauppa 10.03.2023

Tämä yksinkertainen keino perhearjessa säästää aikaa, hermoja ja jopa rahaa

Vaikka toisinaan kauppareissut voivatkin tuntua siltä tarpeelliselta omalta ajalta lapsiperhearjen keskellä, varmasti usein sitä myös toivoo voivansa jättää hyllyvälikössä haahuilun väliin ja käyttää ajan johonkin ihan muuhun. Lapsiperheessä kotiaskareet eivät lopu, mutta ainakin joissain voi vähän oikaista ja mennä helpommalla. Näin tekevät jo monet.

Viime vuosina monet lapsiperheet ovat löytäneet ja ihastuneet ruoan verkkokauppaan, joka tuo paitsi lisätunteja viikkoon, voi myös auttaa säästämään ruokaostoksiin kuluvia euroja.

Ostoskorin loppusumma on verkkokaupassa jatkuvasti näkyvissä, joten loppusummaan on helppo vaikuttaa. Tuotteiden vertaaminen keskenään on helppoa, ja halutessaan valikoiman voi järjestää edullisimmasta hintavimpaan.

Kauppaan omalta kotisohvalta mihin aikaan vaan

Sama paikallisen K-ruokakaupan valikoima tarjouksineen löytyy verkosta, mutta sitä pääsee tutkimaan rauhassa omalta kotisohvalta mihin vuorokauden aikaan vain. Tutun ruokakaupan valikoimista saattaa löytyä itselle ihan uusia tuotteita, kun valikoimaa tarkastelee netissä.

Ruoan verkkokaupasta saa tilattua ne ihan tutut tuotteet: vaipat, Piltit, isot wc-paperipaketit, kodintarvikkeet, tarkoin valitut hedelmät ja vihannekset, lihat, kalat, valmisruoat, painavat juomat sekä jäätelöt ja muut pakasteet. K-Citymarketeista on ruokaostosten yhteydessä tilattavissa myös muun muassa lelut, keittiötarvikkeet ja kodintekniikkaa.

Jos palvelu maksaa, miten muka säästää rahaa?

Ruokaostosten tilaaminen verkkokaupasta vaatii hieman suunnitelmallisuutta ja palvelu maksaa. Tavallisesti K-Ruoka-verkkokaupasta tilataan kerralla koko viikon ruoat – pienemmissä kotitalouksissa tilaustahti voi olla myös kerran parissa viikossa.

Tavallisesti K-Ruoka-verkkokaupasta tilataan kerralla koko viikon ruoat

Se omalle perheelle sopiva tahti löytyy kokeilemisen kautta, ja arkirutiiniksi ruokaostosten tekeminen verkossa muodostuu tavallisesti vasta muutaman tilauskerran jälkeen.

Vaikka ostosten keräily ja toimittaminen maksavat, monet ovat kokeneet verkko-ostamiseen siirtymisen myötä päivittäistavarakauppaan menevän summan pienentyneen – myös vaikka mukaan laskisi toimitusmaksun. Nimenomaan suunnitelmallisuus ja heräteostosten väheneminen ovat syinä tähän.

K-ruokakaupoilla on kaksi toimitustapaa, joista molemmat ovat lapsiperheiden suosiossa: kotiinkuljetus ja edullisempi noutopalvelu, joka on autollisissa perheissä todella suosittu. Kun valitset noutopalvelun, kaupan henkilökunta kerää tuotteet valmiiksi, ja ostokset odottavat valmiina kaupan noutopisteellä valitsemanasi ajankohtana.

Koska aina kaikkea ei voi suunnitella etukäteen – tulee sairasteluja, vaipat loppuvat kesken tai lasten isovanhemmat yllättävät – useilla paikkakunnilla K-Marketeista voi myös Woltin sovelluksella tilata ostokset ovelle pikatoimituksella jopa alle puolen tunnin päähän.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X