Mainos: Sortter 16.02.2024

Vauva unille kolmella tavalla – vertailimme vauvansängyt eri hintaluokista

Vauva ei mahdu äitiyspakkauksen pahvilaatikkoon kovinkaan kauaa nukkumaan, joten vertailimme kolme erihintaista vauvansänkyä. Millaisen vuoteen pienokaiselle saa 60 euron, 250 euron ja liki tuhannen euron investoinnilla? Jos sänkyyn haluaa panostaa kunnolla tai erilaisia hankintoja pienokaiselle on tehtävä kerralla useita, kotimaisen Sortterin lainavertailupalvelussa on kätevää selvittää erilaisia rahoitusvaihtoehtoja.

Matkasänky sopii myös kotikäyttöön

Jos lapsen haluaa saada unille edullisesti, on matkasänky kätevä vaihtoehto. Noin 60 euroa maksavan matkasängyn vakiovarusteena on ohut patja, joten vauvan ja usein vielä taaperonkin voi laittaa unille suoraan matkasängyn omalle patjalle. 

Matkasängyn etuja:

  • Pohja on tarpeeksi alhaalla, joten tippumisvaaraa ei ole. 
  • Ei pinnoja, joiden väliin pienokaisen raajat saattavat jäädä.
  • Helppo ottaa mukaan reissuun, jolloin nukutus tutussa pedissä voi onnistua mukavammin.

Pinnasänky on myös kaunis huonekalu

Varaamalla vauvansänkyyn noin 250 euroa saa jo erilaisia värivaihtoehtoja, isommallekin lapselle sopivan patjan sekä juniorilaidan. 

Pinnasängyn plussia:

  • Pohjan korkeudensäätö: korkeammalle nostettu pohja säästää vanhemman selkää ja käsiä. 
  • Pohjan laskeminen mahdollistaa isommankin lapsen nukkumisen, kun alas laskettu pohja estää laidan yli kiipeämisen.
  • Kun pinnasängyn toinen pitkä laita vaihdetaan matalammaksi juniorilaidaksi, voi taaperon opettaa itse kiipeämään sänkyyn, ja sängyn käyttöikä pitenee.

Sama sänky vastasyntyneestä 5-vuotiaaksi asti

Lapsen eri vaiheisiin muunneltava sänky on pitkäikäinen hankinta. Esimerkiksi Stokke Sleepi Bed V3 -kokonaisuus on kattava:

  • Vastasyntyneelle ensin pieni ja turvallinen pinnasänky, jota alla olevilla pyörillä on helppo siirrellä.
  • Pohjan ja laitojen jatkopalaratkaisuilla sänky muuntuu jopa 5-vuotiaalle lapselle sopivaksi. Renkaat voi ottaa pois, jotta sänky pysyy tukevasti paikallaan. 
  • Sängyn painoraja on 120 kg, joten majanrakennusleikkiin voi huoletta kutsua kaveritkin.

Hankintahinnaltaan sänky patjoineen on tuhannen euron luokkaa. Laadukas tuote kestää useammallakin lapsella ja hyvin pidettynä sen saa vielä käytettynäkin myytyä eteenpäin.

Lainaa arjen hankintoihin? Kilpailuta ja säästä lainakustannuksissa

Lapset kasvavat nopeasti, ja äskettäin hankittu sänky saattaa jäädä nopeasti pieneksi. Jälkikasvun kanssa usein myös sattuu ja tapahtuu, joten yllättävät hankinnat saattavat myös aikaistua merkittävästi. 

Jos ennakoimattomia tarpeita sattuu päällekkäin useampia, voi olla järkevää selvittää ulkopuolisen rahoituksen mahdollisuus. Kotimaisen ja luotettavan Sortterin lainavertailupalvelulla voit selvittää mahdollisuutesi saada lainaa netistä edullisesti ja vaivattomasti

Näin voit hankkia esimerkiksi laadukkaan pinnasängyn ja uuden turvaistuimen samalla kertaa tarvittaessa eri liikkeistä, ilman päällekkäisiä osamaksusopimuksia eri tahoille. Yhteen paikkaan lainan hoitaminen on selkeää ja vältät myös päällekkäiset tilinhoitomaksut ja korkomenot. 

Sortterin kautta kilpailutat lainatarjoukset ja yhdistät useammat lainat ja osamaksut edullisemmaksi lainaksi helposti, ilmaiseksi ja reiluin ehdoin.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X