iloksi
Viimeksi havaittu:
04.06.2016
Rekisteröitynyt:
01.07.2010
Viestejä:
1 093
Aktiivisuuspisteet:
38

Viestien arviot

Saadut: Annetut:
Tykkään 3 614
En tykkää 0 1
Hauska 0 0
Ihana! 0 0

Jaa tämä sivu

iloksi

Aktiivinen jäsen

iloksi nähty viimeksi:
04.06.2016
  1. Ruskan tyttö
   Ruskan tyttö
   Hei olen uusi täällä enkä kuollakseni keksi mistä saan sinulle yksityisviestin laitettua. Auttaisitko? :)
  2. Hanssuli
   Hanssuli
   Oijoi. Joko löyty mistä sulle tulee viestit?!?! Laitoin tuon kaveripyynnön ku luulin ettei muuten voi viestitellä. Olen ihan onneton näitten keskustelupalstojen kans.

   Ei näköjään onnistunu näinkään yksäri. Laitakko mulle.
  3. Anastacija
   Anastacija
   Moi. :) Mittee sulle kuuluu? Kuinka on raskaus edennyt?
  4. Sunflower11
   Sunflower11
   Moikka! oisin lähettänyt yksityisviestiä, muttei pystynyt.
   Mitä sulle kuuluu? :)
  5. Ninja09
   Ninja09
   Anteeksi myöhäinen vastaus, mutta jotenkin tuntuu, että täällä pyöriminen lisää ahdistusta lapsen saamiseen :D vaikea selittää. netissä tulee tarpeeksi pyörittyä aiheeseen liittyen. Et usko kuinka kovin toivon, että tulisit raskaaksi ja saisit oman kauan kaipaamasi lapsen. Itselläni olisi mahdollisuus lähteä tarkempiin tutkimuksiin keväällä, mutta mies halusi miettiä vielä asiaa. Eli odottelen hänen päätöstä asiaan :/ Kaikkea hyvää sulle ja onnea uuteen vuoteen :) <3
  6. Ninja09
   Ninja09
   Ja itse olen testaushullu :D Useat sanovat, että se on rahan haaskausta tehdä niitä testejä ja tutkailla niitä kaikissa valoissa, mutta mulle se on pieni raha siihen nähden kuinka kovin haluan sen lapsen. Rahaa menee muuhunkin turhaan. Karsin mielummin niistä. Eikä tässä elämäntilanteessa ole todellakaan rahaa lähteä lapsettomuushoitoihin yksityiselle. (työtön kun olen). Taas tuli tilattua lisää testejä tähän kiertoon ja kaikki poppakonstit on käytössä. Ovis oli tänään. Tunsin sen selkeästi. Päätin, että odotan ainakin 10 päivää ennen kun sorrun yhteenkään testiin, etten taas ehdi toivoa liikoja. Sit toiveet on korkealla jos sillon jo tulee selvempi viiva testiin. Anteeksi pitkä teksti. Millainen sun histoa/taustat on?
  7. Ninja09
   Ninja09
   Juu no mulla ne on ollu plussaa tai ainakin niin luulen koska toisella testillä tuli selvä plussa. Se meni kuitenkin kesken parin päivän päästä. Mulle se oli jo 5 mikä meni kesken. Oon vähän miettiny näin tätä asiaa, että jos niihin testeihin ei tule selvää viivaa, mutta jotain kumminkin näkyy jossain valossa niin jotain on tapahtunut, mutta se ei jatku.
  8. Ninja09
   Ninja09
   Olit tehnyt noi sofin one step testejä. oliko ne haamut lopulta plussia vai negoja? itsellä tullu nyt samanlaisia ku sulla sitä valoa vasten.
 • Lataa...
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti