Koti 20.12.2017 Päivitetty 01.06.2018

Kaksplussan blogiverkoston joulukalenteri: leivo jouluherkkuja ja askartele lahjaksi sytykesipsejä

Teksti
Maria Soininen

”Kohti joulua” on Kaksplussan blogiverkoston oma joulukalenteri, jonka avulla pääset helposti punaisen lämpöiseen tunnelmaan. Luukkuja avataan aina aattoon 24.12 saakka. Postauksissa valmistellaan joulua yhdessä lasten kanssa, jaetaan lahjavinkkejä, testataan jouluherkkuja ja nautitaan yleisestä joulutunnelmasta! Tässä kooste joulukalenterin päivistä 15.-19.12:

Luukku 15: Joululahjatärppejä ja jouluherkkuja

Rakkauden Iso/Pieni Kupla -blogissa toivotaan joululahjaksi muun muassa terveyttä ja yhdessäoloa — duplo-palikoita ja  junarataa unohtamatta!

Luukku 16: Joululeivonnaiset

Leipominen kuuluu monen jouluun. Mitkä leivonnaiset kuuluvat teidän perheen joulunviettoon? Heidin perhe leipoo pasteijoita, pipareita ja joulutorttuja, katso lisää blogista!

Luukku 17: Jouluperinteet

Punatulkku muuttaa joulukuuseen ja muita ihania jouluperinteitä Millamainen -blogissa. Löytyisikö näistä uusia ideoita myös teidän jouluun?

Luukku 18: Lasten riemu tuo joulun

Elämä on herkkua -blogissa lähestyvää joulua tunnelmoidaan lasten riemun ja ilon kautta: joulukalenterin avaaminen, päiväkodin tai koulun joulujuhla, raa’an piparkakkutaikinan syöminen ja joulupukin taitavuuden ihmettely — lapset ovat joulutunnelman luomisen mestareita!

Luukku 19: Itsetehdyt sytykesipsit

Sytykesipsit ovat kiva lahjaidea kaikille elävän tulen ystäville: takka- ja nuotiotuli syttyy näppärästi näiden avulla! Ohjeet sytykesipsien tekoon löydät Onnellisen perheen blogista.

Katso myös jouluiset videot:

Kaksplussan joulukalenterin 20. luukku: Jouluiset voileivät

Lapset luovat joulun tunnelman

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X