Koti 25.07.2020 Päivitetty 29.12.2022

Sisustustesti: Testaa, oletko lastenhuoneen sisustushullu!

Sisustustesti paljastaa, oletko lastenhuoneessa oman tien kulkija, satunnainen somistaja vai trendihaukka. Lastenhuoneen kaunistamisesta kehkeytyy monelle harrastus.

Teksti
Anniina Rintala
Kuvat
iStock

Sisustustesti kertoo, kuinka syvälle olet sukeltanut lastenhuoneen somistamisen maailmaan! Kun pienokainen on ilmoittanut saapuvansa maailmaan, on aika suunnitella lapsen omaa soppea.

Vaikka lapsella ei ikiomaa huonetta olisikaan, voi lastenhuoneen asemesta lapselle sisustaa oman leikkinurkkauksen. Sisustaminen on toki ihanaa pesänrakennusta ilman kuumimpien villitysten seuraamistakin.

Lapsiperheelle koti on tärkeä tukikohta. Varsinkin lapsen ensimmäiset elinvuodet tulee vietettyä melko tiiviisti kotosalla. Niinpä lastenhoidon ohella kotona toteuttavat puuhat ja harrastukset istuvat hyvin perhe-elämään.

Moni kodin somistamisesta innostunut tuore vanhempi saa lastenhuoneen tai leikkipaikan suunnittelusta itselleen uuden harrastuksen. Somessa vanhemmat jakavat kuvia jälkikasvun huoneista ja kyselevät vinkkejä niiden kaunistamiseen.

Olitko sinä sisustustestin mukaan oman tiesi kulkija, satunnainen somistaja vai trendihaukka?

Lue myös: Asuntomessujen 2020 lastenhuoneet: Nämä sisustustrendit ovat nyt in – ja nämä onneksi out?

Anna.fiNämä ovat kodin pahimmat bakteeripesät – kriittisimmät paikat jäävät monilta pesemättä

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X