Koti 24.12.2017 Päivitetty 29.01.2021

Viimeinkin se on täällä – joulu! Bloggaajien viime hetken vinkit juhlaan

Kohti joulua on Kaksplussan verkostoblogien oma joulukalenteri, jonka viimeiset luukut on nyt avattu. Toivottavasti olet nauttinut jouluisesta matkasta aattoon!

Teksti
Jenni Heiti

Tässä vielä kooste joulukalenterin viimeisistä päivistä 20.–24.12., ja jos jokin aikaisemmista postauksista jäi lukematta, artikkelin lopusta löydät linkit joulukalenterin kaikkiin koosteisiin. Rauhallista ja ihanaa joulua kaikille!

Luukku 20: Askarteluideoita lapsille

Jos joulupukin odottaminen käy perheen pienimmille pitkäksi, ehdit vielä ehdottaa lapsille askarteluhetkeä Kiljusten blogin ohjeiden mukaan. Ainakin vesivärimaalaus tuorekelmun avulla onnistunee ilman sen suurempia ennakkovalmisteluja, tai voit myös antaa lasten maalata joulupöytään varatut kynttilät uuteen uskoon!

Luukku 21: Joulun taikaa

Toivottavasti jokainen on jo rauhoittunut jouluaaton viettoon ja kiireet ovat jääneet taakse, mutta mikäli stressintunne tykyttää vielä takaraivossa, Sängyn alla -blogin kirjoitus on juuri sinua varten! Tiedätkö, missä nimittäin on joulun todellinen taika? Istahda hetkeksi alas ja käy lukemassa, saatat yllättyä.

Luukku 22: Onko elämää jouluaaton jälkeen?

Kyllä on, ja niille päiville tarvitaan tekemistä! Snow one like you -blogissa vinkataankin tekemistä niihin hetkiin, kun kaikkia jouluahjaksi saatuja leluja on testattu, ensimmäiset ehkä jo menneet rikki, pää on pyörällään suklaasta ja kotona on niin korvia vihlova meteli, että todellakin tarttis keksiä jotain. Vaikka vinkit ovat ensisijaisesti pääkaupunkiseudun joulua viettäville, niitä voi soveltaa ihan jokaisen joulunviettoon.

Luukku 23: Jouluaaton pukeutumisesta

Joulu on ehkä vuoden suurin perhejuhla, siksi sitä on syytä juhlistaa myös pukeutumalla hieman paremmin. Kotiportailla-blogin Julia pohtii juhlavan pukeutumisen merkitystä joulun tunnelmassa ja kertoo myös erään ihastuttavan tradition omasta perheestään, käy lukemassa!

Luukku 24: Joulun perinteistä

Osa jouluperinteistä on todella vanhoja, osan voi luoda itse oman perheen kanssa. Mama Lina -blogissa mietitään jouluperinteiden muuttumista ajassa, esimerkiksi joulukorttien vaihtumista tekstiviestiksi tai sähköpostitse lähetettäväksi kuvaksi, mutta myös sitä, jättääkö lahjatulva syrjään joulun muut perinteet. Hyviin perinnemuutoksiin voi listata ainakin joulukuusen kynttilöiden vaihtumisen turvallisempiin!

Lue koko Kohti joulua -kalenterisarja:

Luukut 1-7: Näin laskeudut mukavasti kohti joulua – tervetuloa Kaksplussan blogiverkoston joulukalenteriin!

Luukut 8-14: Kaksplussan blogiverkoston joulukalenteri vie kohti jouluaattoa — uusi jouluidea joka päivälle!

Luukut 15-19: Leivo jouluherkkuja ja askartele lahjaksi sytykesipsejä

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X