Perhe-elämä 10.03.2018 Päivitetty 13.08.2019

Nämä ovat prinssi Georgen lempielokuvat ja tv-sarjat – Rakastetaanko teilläkin samoja? 

Jostain syystä on aina mukava huomata, että kuninkaallinen perhe on aivan tavallinen perhe. Prinssi William ja herttuatar Catherine ovat maininneet julkisuudessa useita prinssi Georgen lempielokuvia, ja ne ovat juuri niitä, joita sinunkin lapsesi todennäköisesti katsovat juuri nyt.

Teksti
Anniina Nirhamo
Kuvat
Lehtikuva

Kuninkaalliset ovat ihmisiä siinä missä me muutkin, he nyt vain ovat sattuneet syntymään kuninkaalliseen perheeseen. Kuitenkin on jostain syystä aina hauska huomata, kun meillä muilla on heidän kanssaan jotain yhteistä.

Prinssi William on muun muassa kertonut, että he yrittävät rajoittaa Georgen ruutuaikaa.

– Hänen pitämisensä poissa television äärestä on kovaa työtä, William kertoi Huffington Postille.

Herttuatar Catherine taas on kertonut, että elokuvat yhdistävät Prinssi Georgea ja hänen isäänsä prinssi Williamia. Prinssi William on muun muassa brittiläisen elokuva-alan järjestön Baftan puheenjohtaja.

– On mahtavaa, että heillä on oma isä-poika-juttusa, Kate totesi Daily Mail -lehdelle.

Mitä nuori prinssi sitten katsoo mieluiten?

Paddington

Paddington on pikku prinssi Georgen suuri suosikki.

Paddingon ja Coco

Vastikään Katen kuultiin juttelevan Prinssi Georgen lempielokuvista Bafta-palkintogaalassa Coco-elokuvan ohjaajan Lee Unkrichin kanssa. Bafta on samannimisen järjestön jakama palkinto, jotka annetaan vuosittain helmikuussa.

– George on neljä- ja puolivuotias, ja sen ikäiset alkavat kiinnostua elokuvista. Paddington on ehdottomasti suosikki, ja niin on nyt myös Coco, Katen kuultiin kertovan.

Lego elokuva

Lego-elokuvat ovat paitsi suomalaislasten myös kuninkaallisen jälkikasvun mieleen.

Leijonakuningas, Oktonautit ja Lego-elokuvat

Lokakuussa Prinssi William kertoi Paddington 2 -elokuvaan liittyvässä hyväntekeväisyystapahtumassa, että George nauttii useista Disney-elokuvista.

– Hän pitää melko paljon Leijonakuninkaasta. Olemme katsoneet sen muutaman kerran. Hän on katsonut myös Oktonautit monta kertaa, samoin Lego-elokuvat.

On helppo uskoa, että Prinssi George nauttii Lego-elokuvista, sillä William on myös kertonut Georgen olevan suuri Lego-fani, ja että legoilla leikkiminen on hänen lempipuuhaansa.

Pipsa possu

Eikö ole söpöä, prinssi George on ollut myös Pipsa Possu -fani!

Palomies Sami ja Pipsa Possu

Viime vuonna Kate ja William vierailivat BBC Radio 1 -kanavalla, jonka haastattelussa he kertoivat muun muassa rentoutuvansa tilaamalla noutoruokaa ja katsomalla Homelandia tai Game of Thronesia.

Samassa haastattelussa he kertoivat, että Palomies Sami -ohjelma on Prinssi Georgen suuri suosikki. Prinssillä on kuuleman mukaan muun muassa oma pieni ajettava paloauto, johon hän mahtuu istumaan kavereidensa kanssa.

George mahtaa olla innoissaan siitä, että hän saa cameoroolin Palomies Samin 30-vuotisjuhlajaksossa.

– Olemme kuulleet, että meillä on eräs kuuluisa fani, joten ajattelimme että olisi hauskaa tuoda kunigasperhe Pontypandyyn ja katsoa, miten yleisö reagoi siihen, julkisti ohjelman tuottaja Ian McCue marraskuussa.

Aiemmin nuoren prinssin suosikki oli myös Pipsa Possu, mutta siitä hän kuulemma on nyt kasvanut ohi. Radiohaastattelussa herttuapari arveli, että Georgen pikkusisko Charlotte ihastuu pian Pipsa Possuun.

Prinsessa Charlotte täyttää toukokuussa kolme vuotta ja pariskunta odottaa tällä hetkellä kolmatta lastaan, jonka laskettu aika on huhtikuussa.

Lähde: Romper, Hello!, MailOnline, HuffPost, People, HuffPost, People

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X