Parisuhde 28.03.2018 Päivitetty 13.08.2019

Kesähäitään juhlivat Sami Minkkinen & Katri-rakas Annassa: ”Lasten etu tulee ensin”

Parisuhdebloggaaja Sami Minkkisen, 42, ja Katri Kivisen, 39, suhde alkoi Samin blogista, jota Katri kommentoi. Kuten vanha sanonta kuuluu: yksi asia johti toiseen, ja lopulta Sami ilmoitti blogissaan eroavansa vaimostaan ja kaksikuisen lapsensa äidistä, koska oli rakastunut toiseen naiseen.

Teksti
Toimitus
Kuvat
Paula Kukkonen / Otavamedia
2 kommenttia

Sami sai Suomen vihatuimman bloggaajan ja Katri pesänrikkojan maineen. Sen keskellä ei ollut helppo rakentaa uutta suhdetta.

Nyt parisuhde on palapeliä eri kaupunkien välillä uusperhekuvioiden keskellä, johon kuuluvat kodit Turussa ja Tampereella, viisi tytärtä neljän eri exän kanssa, molempien työt, sekä sukulaiset, joista osa ei ole uutta parisuhdetta täysin purematta niellyt.

– Ei exäni ja minun välejä voi huippuhyviksi sanoa, mutta se on ymmärrettävää. Olisin voinut käyttäytyä paremmin. Eteenpäin on kuitenkin menty, ja meillä molemmilla on halu olla hyviä vanhempia tyttärellemme, Sami kertoo uusimmassa Annassa.

Kesähäät!

Eniten satuttivat puheet lapsen ja perheen hylkäämisestä. Sekä Sami että Katri sanovat pitävänsä tarkkaan huolen siitä, että lasten etu tulee ensin.

– Uusperhekuvio on aina haastava, ja olen alusta saakka ollut liikuttunut siitä, miten Sami on tyttöjeni kanssa. Se on minulle iso asia. Myös ex-mieheni tykkäävät Samista ja tulevat hyvin toimeen hänen kanssaan, Katri kertoo haastattelussa.

Yhteiseen kotiin Sami ja Katri eivät aio lähivuosina muuttaa, mutta muita iloisia uutisia on luvassa: pariskunta aikoo avioitua ensi kesänä!

Nopea eteneminen on mietityttänyt välillä pariskuntaa itseäänkin, mutta päätös tuntuu nyt oikealta:

– Meillä on vain yksi elämä, ja se voi päättyä huomenna, rakastavaiset toteavat.

Samin ja Katrin parisuhteen alku oli varsin kipuileva ja kuoppainen, ja töiden vuoksi reissaavan pariskunnan uusperhearki vaatii paljon järjestelyä. Lue parisuhteen vaiheista uusimmasta Annasta 13/18! 

Kommentit (2)

”Lasten etu tulee ensin” , joopa joo.

Ja varmaan sitten seuraavaksi se yksi yhteinen lapsi. Ja sitten taas uudet puolisot kuvioihin mukaan. Hoh hoijaa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X