Parisuhde 18.12.2023

Perheenäitien kehittämä seksijoulukalenteri saavutti huiman suosion – nyt asiakkailta tulvii iloisia uutisia

Vauvauutiset ovat ilahduttaneet myös kalenterin tekijöitä.

Teksti
Anniina Rintala
Kuvat
Paritellen-podcast

Lääkäri ja vaikuttaja Viivi Rintanen sekä seksuaalineuvoja ja vaikuttaja Desire Nymark lanseerasivat tänä vuonna makuuhuoneiden piristykseksi aineettoman joulukalenterin. Paritellen Kamasutra -joulukalenteri tarjoaa erilaisia seksiasentoja joulukuun alusta jouluaattoon asti.

Alkuun kalenterin kehittäjäkaksikko ilakoi keksintönsä saamasta suuresta suosiosta, mutta melko pian heidän korviinsa alkoi kantautua toisenlaisia, vielä ilahduttavampia viestejä: joulukuun puoliväliin mennessä jo ainakin yhdeksän onnellista asiakasta oli ilmoittanut olevansa raskaana.

Erityisen koskettava palaute saapui Viivi Rintasen Instagram-seuraajalta, joka oli kärsinyt lapsettomuudesta jo tovin. Vuoden yrittämisen jälkeen hän oli jo luopunut toivosta, mutta joulukuussa viimein tärppäsi.

– Kamasutrakalenteri yllätti meidät täysin suosiollaan ja ollaan iloisia jokaisesta vauvauutisesta! Kalenterin tarkoitus oli tuoda iloa kaamoksen keskellä sekä leikkisyyttä ja huumoria petipuuhiin, ja palautteesta päätellen se on tehnyt juuri tämän, Desire ja Viivi ilakoivat Kaksplussalle.

Voi hyvinkin olla, että seksikalenterin inspiroimana alkunsa saaneita vauvoja on luvassa lisääkin, sillä joulukuuta on vielä jäljellä.

Joulukalenterikaupan lisäksi Viivi ja Desire äänittävät Paritellen-podcastia, jossa keskitytään puimaan seksiä ja intiimiaiheita. Desirellä on Kaksplussan alla myös oma blogi.

Lue myös: ”Orkku päivässä”, toteaa suurperheen äiti Desire Nymark pornon katsomisesta uudessa podcastissa

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X