Mainos: Yhteistyössä Ella's Kitchen 21.09.2017

Herkullinen makumatka tropiikkiin - lapset testasivat hedelmäsoseet

Parisenkymmentä lasta testasi Ella's Kitchen -hedelmäsoseet, ja vastaanotto oli positiivinen. Etenkin kätevä ja iloisen värinen pakkaus sekä kiinnostavat makuyhdistelmät saivat testiryhmältä kiitosta.

Luomuhedelmistä valmistetut Ella’s Kitchen -hedelmäsoseet tuovat kesän lapsesi kielelle. Soseet sopivat kaiken ikäisille lapsille nelikuisesta vauvasta eteenpäin, ja ne ovat tehty rakkaudella pelkistä luomuhedelmistä ilman suolaa, sokeria tai lisäaineita. Näin ollen ne sopivat myös esimerkiksi vehnä- tai maitoallergisille pienokaisille.

Ella’s Kitchen -soseita on nyt saatavilla kolmea kiinnostavaa uutuusmakua: banaani-kookos, mango-päärynä-papaija ja vaniljainen mustikka-omena-banaani. Lähes joka toisen testiryhmäläisen suosikiksi nousi mango-päärynä-papaija, mutta jokainen soseista sai yleisönsä.

A Girl with the Stripes -bloggaajan Lumi-tytär, 7 kk

Sopii valikoivallekin

Monen testiryhmäläisen lapsi vierasti aluksi banaani-kookosta, mutta siitä tuli ykkösherkku parin testauksen jälkeen. Näin kävi esimerkiksi 7-kuukautisen Lumin kohdalla. Lumin äiti on kirjoittanut enemmänkin tuotteesta blogiinsa A Girl with the Stripes.

”Mustikka–omena–banaani- ja banaani–kookos -soseita hän makusteli alkuun vähän enemmän ja mietti, mitä mieltä niistä olisi. Lopputulema oli kuitenkin se, että herkkua on”, Lumin äiti raportoi.

Eksoottisen hedelmän yhdistäminen tutumpaan hedelmään onkin oiva tapa tutustuttaa lapsi uusiin makuihin: ”Kekseliäitä makuyhdistelmiä. On ymmärretty, että vauvanruokakin saa maistua, vaikka siinä ei olekaan suolaa tai sokeria”, kertoo vuoden ja seitsemän kuukauden ikäisen Lisa-Marien äiti.

Kaksplussan lukijan tytär Lisa-Marie, 1 v 7 kk

Sopii moneen tilanteeseen

Hedelmäsoseet sopivat moneen tilanteeseen. Menevässä perheessä ne ovat kätevä välipala, ja niillä saadaan vaihtelua aamupuuroon. Eräs kekseliäs testiryhmäläinen teki soseesta hedelmä-kanaa riisin kera. Toinen kertoo soseen auttavan ikenien kutinaan hampaiden puhjetessa. Hedelmien makeuttama sose auttaa myös makean nälkään.

Patrikin (8 kk) ja Lilianin (4 v) äiti kertoo, että sose maistui sairastelun jälkeen: ”Meillä oli poika ollut kipeenä samalla viikolla, mutta testattiin näitä soseita. Ne olikin ensimmäinen ruoka, joka maistui hyvin vauvarokon jälkeen.” Hän on kirjoittanut tuotteesta Love Beyond Words -blogiinsa.

Love Beyond Words -bloggaajan poika Patrik, 8 kk

Lisa-Marien perheessä 200 kilometrin automatka taittui mukavasti pussin kanssa puuhastellessa. Myös kymmenkuisen Noelin äiti kiittelee kätevää pakkaustapaa: ”Meillä pussisoseet ja -smoothiet ovat ensisijaisesti reissueväitä. Sormiruokailijan on helppo ja suht siisti syödä niitä vaikka kaupassa tai kylässä.” Noelin perheen kokemuksista voi lukea lisää täältä, Millamainen-blogista.

Millamainen-bloggaajan Noel, 10 kk

Samaa sanoo 1 v 2 kk ikäisen Amandan äiti: ”Meillä on aina hoitolaukussa mukana smoothie-pusseja, jos nälkä yllättää. Pussit ovat helpompia kuljettaa mukana kuin lasipurkit. Ne ovat myös sopivan kokoisia.” Amanda ei taida olla perheen ainoa Ella’s Kitchen -fani, sillä äiti kommentoi myös näin: ”Ella’s Kitchenin tuotteet maistuu niin lapselle kuin äidillekin!”

Kaksplussan lukijan tytär Amanda, 1 v 2 kk

Joillekin herkkusuille yksi pussi ei tahdo riittää, toisilla yhdestä pussista riittää hyvin kahdelle välipalalle.

”’Saanko mä vielä toisen smuutien’ oli myös reaktio jokaisen maistelun jälkeen.” kertoo Mutsi hoitaa -blogia kirjoittava 3-vuotiaan Iivon ja 1,5-vuotiaan Hertan äiti.

Mutsi hoitaa -bloggaajan 1,5-vuotias HerttaJaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X