Mainos: Yhteistyössä Ella´s Kitchen 30.01.2017

Ilmoita lapsesi maistelutestiryhmään!

Ella´s Kitchen ja Kaksplus hakevat testiryhmään yhteensä 20 vauvaa, jotka pääsevät maistelemaan maaliskuussa kauppoihin tulevaa persikan makuista First taste -sosetta.

Ella´s First Taste -soseet ovat tarkoitettu kiinteää ruokailua aloitteleville vauvoille. Uusi persikan makuinen sose on tehty luomuhedelmästä, kuten neljä sen edeltäjää. Soseissa ei ole mitään lisättyä, ja jokaisessa maussa on käytetty vain yhtä hedelmää, jonka vuoksi uusien makujen maistelu on helppo aloittaa Ella´s Kitchenin soseista. Soseet ovat pakattu uudelleensuljettavaan pussiin.

Ella's Kitchen peaches peaches peaches

Näin osallistut testiryhmään!

Täytä alla oleva lomake 5.2. mennessä. Täytä huolellisesti yhteystietosi, lapsesi nimi ja ikä ja lyhyt kuvaus, miksi haluat testiryhmään. Ensisijaisesti ryhmään valitaan kiinteää ruokailua aloittelevia vauvoja.

Valitsemme testiryhmään 20 lasta, jotka pääsevät maistelemaan persikan makuista Ella´s First Taste –sosetta. Osallistujat sitoutuvat maistattamaan sosetta lapsellaan. Aikaa maisteluun on noin viikko. Testiajan päätyttyä lähetämme kyselylomakkeen, johon lasten vanhemmat kirjoittavat huomioita maistelusta. Kokemuksien lisäksi kaikki testiin osallistuvat lähettävät kuvan sosetta maistelevasta lapsesta. Kuvan voi ottaa esimerkiksi kännykkäkameralla.

Testiryhmään valituille ilmoitamme sähköpostitse 12.2. mennessä. Testitulokset julkaistaan Kaksplus.fi:ssä maaliskuun aikana.

Ella´s Kitchen voi hyödyntää kuvia ja nimettömiä kommentteja omassa mainonnassaan, kuten Facebook-sivuillaan.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Kommentit (1)

X