Mainos: Yhteistyössä Ella´s Kitchen 09.08.2017

Makumatka tropiikkiin – ilmoita vauvasi mukaan testiryhmään!

 

Ella´s Kitchen ja Kaksplus hakevat testiryhmään nyt yhteensä 10 vauvaa maistelemaan kolmea uutta hedelmäsosetta, jotka vievät makumatkalle tropiikkiin: banaani-kookos, mango-päärynä-papaija ja mustikka-omena-banaani.

Ella´s Kitchen hedelmä- ja vihannessoseet sopivat mainiosti pikkuisten makumatkan alkutaipaleelle: ne sopivat lapsille 4 kk:n iästä alkaen, mutta maistuvat myös taaperoille. Ella´s Kitchenin uutuudet tuovat lastenruokahyllyyn kaivattuja eksoottisia hedelmiä ja uusia mielenkiintoisia makuyhdistelmiä. Soseet sisältävät vain luomuhedelmää, ei mitään lisättyä, ei edes sokeria.

Näin osallistut testiryhmään!

Täytä alla oleva lomake 16.8. mennessä. Täytä huolellisesti yhteystietosi, lapsesi nimi ja ikä ja lyhyt kuvaus, miksi haluat testiryhmään.

Valitsemme testiryhmään yhteensä 10 lasta, jotka pääsevät maistelemaan Ella´s Kitchen –soseita, jotka toimitetaan postitse kotiin. Osallistujat sitoutuvat maistattamaan soseita lapsellaan. Aikaa maisteluun on noin viikko. Testiajan päätyttyä lähetämme sähköpostitse kyselylomakkeen, johon lasten vanhemmat kirjoittavat huomioita maistelusta. Kokemuksien lisäksi kaikki testiin osallistuvat lähettävät kuvan sosetta maistelevasta lapsesta. Kuvan voi ottaa esimerkiksi kännykkäkameralla.

Testiryhmään valituille ilmoitamme sähköpostitse. Testitulokset julkaistaan Kaksplus.fi:ssä syyskuun aikana.

Ella´s Kitchen voi hyödyntää kuvia ja nimettömiä kommentteja omassa mainonnassaan, kuten Facebook-sivuillaan.

Ilmoittautuminen testiryhmään on päättynyt!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X