Mainos: Yhteistyössä Ella´s Kitchen 06.03.2017

Mitä söpöliinejä! Tältä näyttävät ensimmäistä kertaa persikkaa maistavat vauvat!

Kaksplus ja Ella´s Kitchen hakivat helmikuun alussa testiryhmään yhteensä 20 vauvaa, jotka pääsivät maistelemaan tässä kuussa kauppoihin tulevaa, uutta persikan makuista First taste -sosetta. Hakemuksia testiryhmään tuli ilahduttava määrä ja Kaksplussan testiryhmäraati valitsi mukaan kiinteää ruokaa aloittelevat vauvat, joille lähetettiin persikkasosetta. Maisteluaikaa oli viikko, jonka jälkeen kyselimme kokemuksia sähköpostitse.

Ella´s First Taste -soseet ovat tarkoitettu kiinteää ruokailua aloitteleville vauvoille. Uusi persikan makuinen sose on tehty luomuhedelmästä, kuten neljä sen edeltäjää. Soseissa ei ole mitään lisättyä, ja jokaisessa maussa on käytetty vain yhtä hedelmää, jonka vuoksi uusien makujen maistelu on helppo aloittaa Ella´s Kitchenin soseista. Soseet ovat pakattu uudelleensuljettavaan pussiin.

Lue herttaisen testiryhmäraatimme mielipiteitä uudesta persikkasoseesta, äitien kertomana.

Taimi, 7 kk

”Nam, tätä lisää! Maku ja koostumus oli heti mieluinen, 100 % luomupersikkaa mukavassa pakkauksessa. Persikkasose sopii jälkkäriksi ja välipalalle, kätevä pakkaus puistoon ja retkille. Äidin mielestä on hyvä tottua eri hedelmien makuun erikseen, sekoitukset sopii toki välillä. Valitsemme mieluiten luomuvaihtoehdon, ruoan puhtaus on tärkeää. Ella´s on raikas, maistuva, helppo vaihtoehto!”

Antton, 6 kk

”Persikkasoseella oli iloinen vastaanotto! Suu aukesi heti uudelleen ensilusikallisen jälkeen, ja koko pussi meni kertaistumalta. Antton syö mieluiten tuotteita, joissa on vain yhtä hedelmää. Näin ensimmäistä kertaa uusia makuja maistellessa on tärkeää, että mahdolliset allergeenit saadaan helposti selville ja jäljitettyä. Luonnonmukaisuus ja puhtaus on myös erittäin tärkeää. Pakkaus on kaunis ja raikas väritykseltään ja pussi on kätevä säilyttää matkassa mukana.”

Amanda, 8 kk

”Amanda innostui selkeästi mausta ja olisi kertaheitolla koko pussin syönyt. Värikkään pakkauksen nähdessään lapsi innostui jo ennen maistamista. Sose sopii välipalana ja pakkauksen kätevyyden takia hyvin tilanteisiin kun ollaan muualla kuin kotona. Luomuraaka-aineista tehty lastenruoka merkitsee puhdasta ruokaa, joka ei sisällä mitään ylimääräistä.”

Alex, 5kk

”Ensireaktio oli aluksi yllättynyt ilme ”mitä tämä on”, mutta Alex selkeästi piti mausta. Tähän mennessä on maisteltu lähinnä yhden maun soseita, koska vasta aloittelemme kiinteitä ja näin huomaa heti jos jokin hedelmä ei sovi. Ella´s Kitchen ei ollut ennestään tuttu, mutta suosittelen tuotetta muille: suosin itse luomutuotteita ja nämä yhden maun soseet ovat hyviä erityisesti aloitusvaiheessa. Soseen pakkaus on myös kätevä.”

Saaga, 6,5 kk

”Tyttöni ilme oli hämmästynyt kun sai sosetta ensimmäistä kertaa. Kulmat menivät kurttuun ja suu aukesi, ”hyvää, lisää!!” Saaga syö mieluummin yhtä makua: mustikka, omena, persikka ovat suosikkeja. Luomuraaka-aineet merkitsevät puhtautta, lisäaineettomuutta, koen ne turvalliseksi lapselleni. Pussi on myös turvallinen, ei rikkoonnu, sen uskaltaa antaa lapsen mukaan. Annoskoko oli sopiva, pussi meni kerralla helposti. Maku on hyvä, ei liian imelä.”

Matilda, 6 kk

”Matilda oli ensin ihmeissään ja maisteli. Tykkään antaa lapsilleni vain parasta ja siksi valitsen mielummin luomutuotteita. Jos on liikenteessä/reissussa niin tämä on helppo ja kätevä välipala. Ja vie vähän tilaa. :) Pakkaus on ihanan värikäs.”

Iisa, 7 kk

”Ensireaktio oli tyytyväinen. Iisa söi ensimmäisen lusikallisen iloisin mielin. Maku oli hyvä ja pakkaus myös, plussaa luomusta! Sose sopii mielestäni puuron sekaan, pelkästään nautittavaksi välipalana tai matkaeväänä. Myöhemmin varmasti omiaan myös maustamattoman jogurtin seassa. Pakkaus on piristävän värikäs ja kivasti tehty. Mielestäni paras sosetuote lastenruokahyllyllä!”

Manu, 7  kk

”Manu tykkäsi mausta ja rupesi heti syömään innolla. En ole ehdoton luomuihminen, mutta luomuraaka-aineista tehty lastenruoka on kiva juttu. Annospussi oli kätevä ja meidän Manu oppikin syömään siitä suoraan muutaman kerran jälkeen.”

Jaa oma kokemuksesi

X