Vaatteet ja varusteet 15.02.2021 Päivitetty 23.08.2023

Cybex Petticoat: Lastenvaunut jättirusetilla? Nämä huippusuunnittelija loihti Katy Perryn vauvalle, ja ne rantautuvat Suomeenkin

Moschino-muotitalon Jeremy Scott on suunnitellut vauvanvaunuja maailman tunnetuimmille julkimoille.

Teksti
Anniina Rintala

Cybex Petticoat saattaa hyvin olla markkinoiden överein lastenvaunumalli.

Vaunujen ja -rattaiden ulkomuotoon on toistaiseksi voinut hakea vaihtelua valtavirtamarkkinoilla lähinnä värivalintaan keskittymällä. Mitään kovin repäiseviä kuoseja ei ole ollut tapana, varsinkaan Pohjois-Euroopan, tarjonnassa esitellä.

Maailman seuratuimpien julkkisten on kuitenkin erotuttava lastenvaunuissakin tavallisista kärryttelijöistä – ja mielellään hilpeään tyyliin.

Muotitalo Moschinon tähtisuunnittelija Jeremy Scott on kerta toisensa jälkeen suunnitellut huomiota herättäviä lastenvaunuja, joiden käyttäjiin lukeutuu muun muassa rap-artisti Cardi B:n ja malli-muotisuunnittelija Nicky Hiltonin jälkikasvu.

Tällä kertaa Scott loihti vaunuissa, rattaissa ja muissa oheistarvikkeissa käytettävän punaisen pallokuosin yhteistyössään saksalaisen lastenvaunumerkin Cybexin kanssa. Petticoat-malliston rattaiden kuomuissa keikkuu valtavan muhkeita rusetteja.

– Rakastan luovuutta ja erottautumista, olipa kyseessä sitten vaatteet, auto tai lastenvaunut. Rakastan ajatusta siitä, että tuotteesta tulee osa sitä käyttävän ihmisen elämää, kertoo suunnittelija tiedotteessa.

Scott tiedetään myös Madonnan ja Miley Cyrusin kaltaisten supertähtien luotovaatettajana.

Jeremy Scott poseeraa mallistonsa kanssa.

Cybex Petticoat -mallistoon lukeutuu myös turvakaukalo, lämpöpussi ja hoitolaukku.

Cybex kertoo Instagram-tilillään, että alun perin pallokuosi rusetteineen on suunniteltu artisti Katy Perryn vauvaa ajatellen.

Muun muassa Perryn musiikkivideot tunnetaan mielikuvituksellisista ja hattaraisista asuista. Scott on suunnitellut Katy Perrylle esiitymisasuja: näidenkin rusettien voi siis hyvin kuvitella istuvan Perryn tyyliin.

Aiempina vuosina Scottin piirtämät lastenvaunut ovat rakentuneet muun muassa pikaruoka-kuoseista ja kullatuista siivistä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Cardi B (@iamcardib) jakama julkaisu

Scottin kädenjälki tuo Cybex Petticoat -tuotteisiin usein satojen eurojen lisän.

Vastaavan vaunukopan perusversio mustassa värissä maksaa Cybex.comissa 329 euroa, mutta rusettimallista saa pulittaa 579 euroa.

Suomalaiselle jälleenmyyjälle mallisto tulee helmikuun aikana. Seuraavaksi jännitetäänkin: kuka täkäläinen vaikuttaja saa lahjarusettivaunut some-esiteltäväkseen?

Lue myös: Entä jos lastenvaunut työntäisivätkin itse itsensä? Tältä sähkörattaat tuntuvat oikeasti

Lue myös

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X