Vapaa-aika 14.12.2018 Päivitetty 30.05.2023

Äidin oma päivä -voittaja Heidi, 24 – Kuin Hollywood-tähti!

Kaikki vaatteet sopivat, kaikki kuosit käyvät, kaikki värit näyttävät hyviltä. 24-vuotiaasta Heidistä kuoriutui Äidin oma päivä -kuvauksissa säihkyvä kaunotar.

Teksti
Maija Kajanto
Kuvat
Kristiina Kurronen / Otavamedia

24-vuotias Heidi rakastaa värejä.

– Tyylini on laidasta laitaan: mekkojen lisäksi kaapistani löytyy urheiluvaatteita, ja on minulla maiharitkin.

Heidille tuntuu myös sopivan kaikki. Stailaaminen Kaksplussan kuvauksiin muodostaa positiivisen ongelman: Mitkä vaatteet valitaan, kun kaikki näyttävät hyviltä?

Meikin ja hiusten laittamisessa lähdetään heti kunnolla Hollywood-linjalle. Tyylikästä olla pitää.

– En ole koskaan ollut ammattimeikkaajan käsittelyssä. Näyttää kyllä tosi upealta, Heidi sanoo.

Äidin oma päivä

Heidin kauniit hiukset avattiin ja muotoiltiin tyyliin sopiviksi.

Kevätvauva tulossa

Heidin 4-vuotias tytär sekä 3- ja 1,5-vuotiaat pojat jäivät päiväksi isänsä hoiviin. Heidi ja hänen miehensä ovat aina toivoneet, että elämään siunaantuisi useampi lapsi.

– Minulla on seitsemän sisarusta, ja toivoin itsellekin isoa lapsilaumaa. Mies on onneksi samaa mieltä.

Heidin miehellä on vuorotyö. Kun mies on kotona, Heidi tekee keikkoja lähihoitajana. Pääosan arjesta Heidi on hoitovapaalla, etenkin kun perheeseen odotetaan kevätvauvaa.

– Miehelleni pitää antaa tunnustusta, sillä minulla on paljon omaa aikaa. Käyn salilla ja juoksemassa ja myös kaupassa itsekseni.

Räps! Kamera ikuistaa Heidistä kuvia klassisessa asukokonaisuudessa. Arki kolmen lapsen kanssa ei tarjoa ihan tällaisia hetkiä. Heidi osaa kuitenkin arvostaa arkea lastensa kanssa, sillä synnytysten jälkeiset ajat eivät ole olleet helppoja.

Äidin oma päivä

Muotitoimittaja Oili Urmas viimeistelemässä Heidin kuvaustyyliä.

Äidin oma päivä

Sipaus lakkaa kynsiin ja kuvaus voi alkaa.

Pala istukkaa vatsassa

Esikoisen syntymän jälkeen Heidille nousi kuume ja vatsanseutu alkoi kipuilla. Hän yritti selittää lääkäreille, että hänestä tuntuu kuin jotakin olisi vielä vatsassa. Häntä ei kuunneltu.

– Lopulta olin niin kipeä, että makasin kotona lattialla. Vasta silloin minut otettiin ultraan. Kohtuun oli jäänyt pala istukkaa. Kaavinnan jälkeen tilanne lopulta parani.

Seuraavissakin raskauksissa jälkioireena on ollut kohtutulehdus. Kuopuksen syntymän jälkeen alkoivat myös hengitysvaikeudet.

– Soitin päivystykseen, ja minut käskettiin osastolle. Oireet viittasivat keuhkoveritulppaan. Pelkäsin, että kuolen, ja mies jää yksin kolmen pienen lapsen kanssa. Seuraavana päivänä lääkäri onneksi kertoi hyviä uutisia: kaikki arvot olivat normaalit ja pääsin kotiin. Se oli ihme!

Heidin ja lasten arki keskittyy kotiin. Kaksi vanhinta käy seurakunnan kerhossa kahdesti viikossa, muuten lapset leikkivät keskenään.

– Moni on kysynyt, eikö isompien kannattaisi mennä päiväkotiin. Ajattelen, että jos nuorin lapsistani on kotona, silloin on vanhinkin. Kukin tyylillään, mutta tämä sopii meille!

 

Heidi ennen…

Äidin oma päivä

Heidi toivoo saavansa monta lasta.

 

Heidi meikin ja stailauksen jälkeen!

Äidin oma päivä

Heidi pukeutuu yleensä mekkoon tai hameeseen. Nyt hän kokeili uutta tyyliä. Kun housujen pariksi valittiin pitsipusero, asu pysyi naisellisena. Rosamundin pitsipusero ja Espritin housut Stockmannilta, kengät Tamaris.

Meikki ja hiukset Tintti Leppänen, tyyli Oili Urmas

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X