Vapaa-aika 20.01.2020 Päivitetty 26.03.2021

Huippusuosittu Ryhmä Hau – mahtavat Mahtipennut poistuu Areenasta: Yleltä hyviä uutisia faneille

Onko Ryhmä Hau – mahtavat Mahtipennut sinunkin lapsesi suosikki? Se on nyt poistumassa Yle Areenasta. Elokuvallisen Ryhmä Hau -jakson suursuosio tuli Ylellekin yllätyksenä.

Teksti
Johanna Jantunen
Kuvat
Yle Kuvapalvelu
2 kommenttia

Jos Ryhmä Hau – mahtavat Mahtipennut -jakso on ollut perheessänne hitti, siitä kannattaa ottaa tänään kaikki ilo irti. Mahtipennut nimittäin poistuu Yle Areenasta tämän päivän jälkeen. Syynä ovat esitysoikeudet.

– Ryhmä Haun kaikissa jaksoissa on Areenassa 14 päivää katseluaikaa, ja aika on sidottu tv-esitykseen, Pikku Kakkosen vastaava tuottaja Teija Ryösä kertoo.

Mahtavat Mahtipennut -jakso esitettiin televisiossa loppiaismaanantaina 6.1., joten sen viimeinen katselupäivä Areenassa on maanantaina 20. tammikuuta 2020.

Hyviä uutisia Mahtavat mahtipennut -faneille

Ryhmä Hau – mahtavat Mahtipennut -jakso on saavuttanut aivan huiman suosion. Ohjelmaa on katsottu Areenassa reilusti yli 800 000 kertaa kahden viikon aikana. Vaikka Ryhmä Hau -jaksot ovat tavallisetikin suosittuja, niiden katselumäärät eivät ole Mahtipentujen luokkaa. Tällä hetkellä Areenasta löytyvistä tavallisista jaksoista suosituin on kerännyt noin 341 000 katselua.

Mahtavien Mahtipentujen katselumäärät on noteerattu myös Ylellä.

– Valtava paine otetaan huomioon. Jakso tulee uudelleen katsottavaksi heti, kun se vain saadaan sijoitettua ohjelma-aikataulussa sopivaan kohtaan.

Ylellä on Mahtipennut-jaksoon tietty määrä esitysoikeuskertoja, jotka kaikki tullaan käyttämään. Jakso on siis tulossa vielä useamman kerran 14 päivän ajaksi katsottavaksi Areenaan.

Yle ei ole markkinoinut Mahtipentuja mitenkään, ja jakson suosio tuli heille pienenä yllätyksenä.

– Kenties sillä on merkitystä, että kyseessä on elokuvallisempi ja tavallista pidempi Ryhmä Hau -jakso, jossa on vauhtia ja seikkailua sopivassa suhteessa.

Lue myös: Ryhmä Hau meni kirjailijalla tunteisiin – syvä hätä pennuista: ”Koko Jännälahti vaikuttaa dystopialta”

Kommentit (2)

Voisiko tämän mahtipennut jakson laittaa pian taas näkyviin ? Aiheuttanut jo itkua ja murheita suuresti,! Kyseessä lapselle hyvin tärkeä jakso ilmeisesti , yllätti jopa vanhemmat tämä
,

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X