Vapaa-aika 11.06.2024

Päivän horoskooppi 11.6. – lue, mitä tähdet lupaavat perheellesi ja sinulle vanhempana!

Mitä päivän horoskooppi lupaa sinulle 11.6.2024 tiistaina? Kaksplussan päivähoroskooppi kertoo tähtien ennustukset lapsiperheen näkökulmasta.

Teksti
Toimitus
Kuvat
iStock

Oinas (20.3.–19.4.)

Viikon alku jatkuu energisissä merkeissä, ja keksit uusia keinoja viihdyttää lapsiasi. Päivä tuo mukanaan tilanteita, jotka vaativat nopeaa sopeutumista. Illan yllätys ilahduttaa koko perhettä.

Härkä (20.4.–20.5.)

Rentoudu ja anna lasten ohjata päivää. Yllätyt, kuinka paljon voit oppia heiltä. Iltapäivä kutsuu nauttimaan luonnosta ja ulkoilusta yhdessä.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Anna lapsillesi tilaa itsenäiseen kasvuun, mutta ole valmiina tukemaan tarvittaessa. Yhteinen lukuhetki kirjojen parissa voi olla päivän paras hetki.

Rapu (21.6.–22.7.)

Opettavainen leikkihetki odottaa, kun lapsesi ovat valmiita oppimaan uusia taitoja. Uteliaisuus ja oppimishalu ovat tänään valttia. Illan suunnitteluhetki perheprojekteille luo innostusta. 

Leijona (23.7.–22.8.)

Rohkaise lapsiasi ilmaisemaan itseään taiteen ja luovuuden kautta. Innostus voi johtaa yllättäviin luomuksiin. Ihaile yhdessä päivän aikana syntyneitä taideteoksia illalla.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Yhdessä tekeminen ja oppiminen ovat päivän teema. Kotitieteelliset kokeet tai yhdessä kokkaaminen tuovat hauskuutta ja opettavaisia hetkiä. Illan keskusteluhetki päivän tapahtumista on arvokas.

Vaaka (23.9.–22.10.)

Vahvista perhesuhteita yhteisten aktiviteettien kautta. Lapsesi nauttivat yhteisistä peleistä ja kilpailuista. Illan suunnitteluhetki viikon menoille ja tapahtumille tuo yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Skorpioni (23.10.–21.11.)

Tutki yhdessä lapsesi kanssa heidän mielenkiinnon kohteitaan syvemmin. Rakentakaa malli tai tehkää tutkimusretki. Illan jakamishetki päivän parhaista hetkistä lähentää.

Jousimies (22.11.–21.12.)

Kannusta lapsiasi kokeilemaan uusia asioita ja laajentamaan näkökulmiaan. Luovuus ja kekseliäisyys voivat yllättää. Illan keskusteluhetki päivän oivalluksista on inspiroiva.

Kauris (22.12.–19.1.)

Unelmoikaa suurista asioista yhdessä lastesi kanssa. Suunnitelkaa tulevia seikkailuja tai luokaa tarinoita. Illan rentoutumishetki yhteisestä ajasta on rauhoittava.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Anna tilaa spontaaneille ideoille ja seikkailuille. Lapsesi innostuvat uusista kokemuksista. Illan suunnitteluhetki seuraavalle retkelle lisää odotuksen tunnetta.

Kalat (19.2.–20.3.)

Aseta pitkän tähtäimen tavoitteita lastesi kanssa. Suunnitelkaa yhdessä tulevaisuuden projekteja tai harrastuksia. Illan tarkasteluhetki päivän saavutuksille ja seuraaville askeleille on tärkeä.

Kaksplussan päivähoroskoopit on tehty Copilotin tekoälyn avulla, jota on koulutettu Otavamedian eri brändien horoskooppiaineistoilla. Tekoälyn omin sanoin: ”Toivottavasti nämä horoskoopit tuovat uutta inspiraatiota ja näkökulmaa vanhemmuuteen.”

Lue myös:

Äitihoroskooppi: Tähtimerkki paljastaa, millainen äiti olet!

Lue myös:

Lapsihoroskooppi kertoo, millainen lapsesi on luo

Jaa oma kokemuksesi

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X