Vapaa-aika 17.08.2020 Päivitetty 15.08.2023

Ryhmä Hau -testi: Kuka on lapsesi pentu-samis?

Ryhmä Hau -testi paljastaa, onko pieni fanittaja kotonasi persoonallisuudeltaan nautiskelija kuten Rolle vai itsensä ylittäjä Vainun tapaan.

Teksti
Tiina Torikka
Kuvat
Nickelodeon
2 kommenttia

Ryhmä Hau -testissä voit saada tulokseksi Kajan, Rekun, Sampan tai jonkun muun kahdeksasta reippaasta pennusta. Kuka heistä muistuttaa eniten lastasi – testaa!

Yksi villitys tuntuu tarttuvan taaperoon kuin taaperoon. Ryhmä Hau alkoi näkyä Ylen lastenohjelmatarjonnassa 2013, eikä sieltä asti kestänyt supersuosio ole laantunut ollenkaan.

Toiset vanhemmat saattavat yrittää varjella itseään animaatiosarjalta, joka on aikuiseen makuun kauniisti sanottuna toisteinen. Se voi kantaa jonkin matkaa, mutta aika pian salaisuus sankarimaisesta pentupoppoosta kantautuu lapselta toiselle päiväkodissa tai leikkitreffeillä.

Tee Ryhmä Hau- testi alta:

Keväällä Ryhmä Hau -ohjelma oli erikoisissa otsikoissa, kun Yhdysvaltain poliisiväkivallan nostattamat mielenosoitukset lainehtivat ympäri maailman. Tuolloin jotkut vaativat äänekkäästi myös sarjan poliisikoira Vainun hiljentämistä.

Suomessa Ryhmä Hauta lähettää Ylen lisäksi suoratoistopalvelu Viaplay. Sen käännöspuheessa esimerkiksi hahmojen nimiä ei ole suomennettu, vaan Rollen ja Rikun sijaan sarjaa tähdittävät Rubble ja Ryder.

Ryhma Hau on kanadalainen sarja, mutta valtavan suosittu myös ympäri Eurooppaa. Saksassa maan suurimpiin huvipuistoihin lukeutuvassa Movie Parkissa avautui viime vuonna Jännälahden leikkialue vahtitorneineen ja ajettavine partiokulkuneuvoineen.

Ryhmä Hau -testin jälkeen lue myös nämä:

Ryhmä Hau meni kirjailijalla tunteisiin – syvä hätä pennuista: ”Millä ehdoilla näitä pelastustehtäviä teetetään?”

Näin järjestyvät Ryhmä Hau -synttärit: Koristeet ja tarjoilut – Karkkipurkki-blogi

Kommentit (2)

Miksi en saanut tähän mitään vastausta. Kyllä on nyt harmistunut lapsi… tuli van teksi jaa Facebookissa

Voi harmi! Joissakin laitemalleissa on vieritettävä hieman ylöspäin, jotta vastaus näkyy. Se on juuri Jaa Facebookissa -painikkeen yläpuolella.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X