Vapaa-aika 19.11.2018 Päivitetty 24.05.2023

Valitsimme vuoden 2018 parhaat bloggaajat!

Kaksplus valitsi tämän vuoden parhaat tekijät niin portaali- kuin verkostobloggaajistaan. Palkinnot jaettiin perinteisessä Blogipäivässä. Lue, ketkä palkittiin.

Teksti
Toimitus

Kaksplussan blogipalkinnot on jaettu tälle vuodelle. Toimitus valitsi niin portaaliblogeista kuin  verkostoblogeistakin kaksi palkittavaa: Vuoden blogin ja Vuoden nousijan. Lisäksi kaupallinen puoli valitsi palkittavat yhteistyöt niin portaali- kuin verkostopuolelta. Kunnianosoitukset jaettiin Blogipäivässä perjantaina.

– Tehtävä ei ollut ihan helppo, koska meillä on niin paljon osaavia ja monipuolisia tekijöitä, toimituspäällikkö Liina Putkonen kertoo.

Kaksplussan blogimaailma on Suomen suurin perheblogien alusta, ja iso osa tekijöistä on pitkän linjan kirjoittajia ja blogiammattilaisia. Perinteiseen Blogipäivään lisätty palkitsemistilaisuus on yksi tapa kertoa, että Kaksplus haluaa huomioida ja osoittaa arvostuksensa sille tärkeille bloggaajille.

– Olisimme verkossa paljon vähemmän, jos meillä ei olisi bloggaajien tarjoamaa loistavaa vertaistukea ja keskustelua, Liina Putkonen kiittelee.

Portaaliblogien palkinnot:

Vuoden blogi:

Vuoden parhaat blogit on palkittu.

Desire Nyman & Isabelle
Tuomariston perustelut: ”Kirjoittajalla on räväkkä ja uskalias, muita kumartelematon omintakeinen kirjoitustyyli. Hän uskaltaa nostaa esiin vaikeita ja kipeitä asioita niitä häpeilemättä. Palkittu Desire on kehittynyt aloittelevasta kirjoittajasta vakituisen seuraajakunnan omaavaksi bloggaajaksi. Hän on myös nostanut esiin naiseuden ja äitiyden koko kirjon ja tuonut esiin erityisesti sen, kuinka vahvasti naisten kuukautiskivut voivat vaikuttaa arkeen – tämä blogi on myös feministinen teko.”

Vuoden nousija:

Vuoden parhaat blogit on palkittu.

Äiti ja Melukylän lapset
Tuomariston perustelut: ”Palkitulla on vankka, oma lukijakuntansa, jota hän on onnistunut myös kasvattamaan laadusta tinkimättä. Kirjoittaja löytää arjesta pieniä puheenaiheita, jotka kasvavat sosiaalisessa mediassa vertaistuelliseksi keskusteluksi. Kiitettävää on myös positiivinen ja ystävällinen asenne.”

Verkostoblogien palkinnot:

Vuoden blogi:

Vuoden parhaat blogit on palkittu.

Pandamama
Tuomariston perustelut: ”Pirita on monipuolinen kirjoittaja, joka osaa hyvin tasapainoilla kirjoituksissaan yksityisen ja yleisen välimaastossa. Hän myös hallitsee tekstin rakenteen, väliotsikot ja käyttää kuvia monipuolisesti. Kirjoittaja tuo blogissa esiin myös omia arvojaan muiden valintoja syyllistämättä. Kiitettävää on lisäksi into kehittyä bloggaajana, mikä heijastuu positiivisena yhteistyönä toimituksen ja kaupallisen tiimin kanssa.”

Vuoden nousija:

Vuoden parhaat blogit on palkittu.

Saron blogi
Tuomariston perustelut: ”Bloggaaja Sari on kirjoittaja, joka tuo blogissaan esiin ajankohtaisia ja yhteiskunnallisia aiheita. Hän on herättänyt teksteillään useamman kerran myös valtakunnallisten uutismedioiden kiinnostuksen. Kiitettävää on myös, että kirjoittaja tuo uuden, virkistävän näkökulman aiheisiin, joista voisi kuvitella, että on jo kirjoitettu kaikki.”

Kaupallisen puolen palkinnot:

Kaksplussan blogiverkoston paras kaupallinen yhteistyö meni Love Beyond words -blogille yhteistyöstä  Semperin kanssa.

Tuomariston perustelut: ”Postaus oli kiinnostavalla tavalla kirjoitettu briiffiä kunnioittaen. Kirjoittaja panosti upeasti kuviin ja sisältöön tarjoten lukijalle hyödyllisiä vinkkejä huumorilla höystettynä. Postaus tavoitti tehokkaasti yleisön ja loi aitoa lisäarvoa kampanjalle.”

Kaksplussan blogiportaalin paras kaupallinen yhteistyö meni Yli pyykkivuorten -blogille yhteistyöstä Sinituotteen kanssa.

Tuomariston perustelut: ”Palkittu onnistui kirjoittamaan tuiki tutusta ja arkisesta tuotteesta hauskalla ja raikkaalla tavalla. Hän haastoi rohkeasti mainostajaa ajattelemaan vaikuttajamarkkinoinnin tehokeinoja ja toteutti postauksen blogilleen sopivalla tyylillä. Postaus herätti suurta kiinnostusta ja hauskoja reaktioita blogin yleisössä.”

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X