Raskaus 11.09.2020 Päivitetty 21.11.2022

Arman Alizad sai juuri tyttövauvan mahtavissa Game of Thrones -merkeissä – ”Tämä näyttäisi sittenkin olevan ihmislapsi”

Arman Alizad on vastaleivottu neljän tyttären isä.

Teksti
Tiina Torikka
Kuvat
OM-arkisto / Tiia Ahjotuli

Tv-persoona Arman Alizad, 49, on saanut tyttövauvan torstaina puolisonsa Senay Cocon kanssa. Vauvauutisen Arman kertoo Facebookissa tutun lennokkaaseen tyyliinsä.

– Meille tuli eilen ihana kaunis pikku tyttö! Arman aloittaa.

Syntyessään tyttö oli vitivalkoinen ja Arman sanoo iloinneensa, että heille tuli ihmisen sijaan valkoinen kulkija – eräs menestyssarja Game of Thronesista tuttu zombinkaltainen.

– Mut se oliki sen jotain suojarasvaa ja hetken päästä posket punotti ja tämä näyttäisi sittenkin olevan ihmislapsi. Mutta kyllä meille ihmislapsikin käy.

Ylpeä isä lisää vielä, että vahvasta otteesta tulkiten pienokaisessa on soturiainesta ja vitsailee, että lapsi laitetaan aikanaan salamurhaajakoulutukseen sarjan hahmon Aryan tavoin.

– Tän ekan viikon vauva saa ottaa pehmeen laskun ja imeä tissiä.

Senay puolestaan ilmoitti vauvauutisesta hempeämmin:

– Hän on täydellisyyden yläpuolella, Hän voi hyvin, on kaunis ja terve.

Onnellinen pari esiintyi julkisuudessa yhdessä ensimmäistä kertaa tämän vuoden tammikuussa.

Vauva on Armanin neljäs tytär. Meikkaaja-stylisti Senaylla on entuudestaan kaksi lasta ja Armanilla kolme. Juuri syntynyt pikkutyttö on parin ensimmäinen yhteinen lapsi. Arman erosi aiemmasta liitostaan vuonna 2015.

– Tyttäreni ovat minulle elämäni tärkeimmät ja läheisimmät ihmiset. He ovat joka päivä voimaa antava lähde ja äärimmäisen rakkaita, Arman on kertonut aiemmin Kaksplussan haastattelussa.

– Vaikutan paljon sosiaalisemmalta kuin oikeasti olen. Vaikka tulenkin helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa, minulla on ystäviä todella vähän.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X