Raskaus 14.01.2021 Päivitetty 15.01.2021

Eva Wahlström raskaudestaan: ”Olen oksentanut 7 kk päivittäin”

Eva näkee pahoinvoinnin auttavan häntä kohti henkistä muutosta.

Teksti
Anniina Rintala
Kuvat
Pekka Nieminen

Nyrkkeilijänä tunnettu Eva Wahlström, 40, on raskaana toista kertaa ja kertoo kärsivänsä rajusta raskauspahoinvoinnista.

Tuleva äiti pohtii Instagram-tilillään, miten paljon raskauden tuoma huono olo ja uupumus ovat muuttaneet hänen ajatusmaailmaansa. Vauva on saanut jo isoveljeltään työnimen ”Ruben”, joka Evan mukaan tarkoittaa uudistajaa.

– Aikamoinen matka jo mennyt palleron kanssa. Ruben on myös ollut osa tätä siirtymää huippu-urheiljasta normi terveysliikkujaksi. Se ei ole pelkästään ollut kehollinen matka, vaan paljon on myös tapahtunut pään sisällä.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön eva wahlström (@eva_wahlstrom) jakama julkaisu

Rankka pahoinvointi on pakottanut ammattilaisurheiluun tottuneen Evan muuttamaan liikuntatottumuksiaan ja hyväksymään sen, että aina ei ole mahdollista tehdä asioita tehokkaasti.

– Välillä on ollu vaikea tunnistaa itteäni, koska mulle on niin ominaista se sisäinen draivi. Eihän se ole mikään Eva Wahlström, joka ei pysty suorittamaan mitä vaan milloin vaan, missä olotilassa tahansa.

Armollisuus itseä kohtaan on kuitenkin nostanut päätään. Eva on pystynyt kääntämään vaikean olotilan henkiseksi haasteeksi, joka opettaa hälle paljon.

– Aijemmin sisäinen ääni olis piiskannu ja moittinu mua laiskuudesta ja saamattomuudesta, nyt se sanoo et ootpa kova kun lepäät. Että sun tehtävä on kasvattaa vauvaa, vaikka hauikset vähän löystyiskin, Eva veistelee.

Perheen kolmas lapsi

Evalla ja hänen puolisollaan Niklas Räsäsellä on molemmilla lapsi entisistä liitoistaan. Evan esikoinen on nyt kouluikäinen. Räsäsen lapsi on myös poika.

Pariskunta juhli häitään vuonna 2016.

– Pussailu ja halailu on tärkeää. Meillä on uusioperheessämme kaksi lasta. Läheisyys tuo voimaa. Pyrin myös nauramaan mahdollisimman paljon, Eva kertoi ajatuksiaan aiemmin Anna-lehden haastattelussa.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X