Raskaus 16.04.2024

Heikki Paasonen ja Marita-puoliso odottavat perheenlisäystä – raskausonnea saatteli suuri suru

Paasosten vauvan laskettu aika on lokakuussa.

Teksti
Maria Mäkituomas
Kuvat
Tiia Ahjotuli / OM-arkisto

Juontaja Heikki Paasonen, 41, on tulossa toistamiseen isäksi. Heikki ja hänen vaimonsa Marita Paasonen jakoivat raskausuutisen Instagram-tileillään.

Kuvassa perheen esikoistytär seisoo vanhempiensa välissä ultraäänikuvaa käsissään pidellen.

– Ajattelen usein ettei asioista uskalla puhua liian aikaisin, ”ettei vaan kuitenkin sattuis jotain”. Mut sit taas, ilo on aina iloa ja sitä tää maailma kaipaa nyt enemmän kuin koskaan. Tässä on meidän pieni valonsäie, Heikki kirjoittaa julkaisun yhteydessä.

Myös Marita on julkaissut sometilillään saman kuvan, mutta kirjoittanut sen oheen toisenlaisen tekstin. Siitä selviää, että perhettä on kohdannut vauvaonnen ohella suuri suru: Maritan isä menehtyi äkillisesti maaliskuisena yönä ja vauvan varhaisultraäänitutkimus oli varattu samalle päivälle.

– Se oli elämän kiertokulku kirjaimellisesti päin näköä. Viime kuukausi oli täynnä suurta surua, raskauspahoinvointia ja menettämisen pelkoa, mutta myös ilon hetkiä tän valtavan salaisuuden kanssa.

Tekstissä Marita iloitsee siitä, että hän ehti kertomaan isälleen ennen tämän poismenoa, että perheeseen on tulossa lapsi.

– Älkää siis jättäkö sanomasta tärkeitä asioita lähimmäisille, Marita kehottaa sydämen kera.

Heikin ja Maritan esikoinen syntyi kesällä 2021. Maritan kuvaan merkityn aihetunnisteen perusteella pikkusisaruksen laskettu aika on lokakuussa.

Lue myös: Kesällä isäksi tuleva Heikki Paasonen pohtii vauvan sukupuolta: ”Pelkään vähän, että poika tulisi liikaa isäänsä”

Lue myös

Jaa oma kokemuksesi

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X