Raskaus 03.01.2020

Juontajakaksikko Lauri ja Elina Kottonen saavat vauvan!

Julkkispari kertoi ilouutisen yhtäaikaisissa Instagram-päivityksissä hauskalla perhepotretilla

Teksti
Tiina Torikka
Kuvat
OM-arkisto

Tosi-tv-ohjelmista Big Brother ja The Voice of Finland tuttu juontaja Elina Kottonen, 35, on raskaana miehensä Laurin kanssa. Pariskunta paljasti vauvaonnen yhteiskuvalla Instagramissa.

Vauvan laskettu aika on kesällä.

Perhepotretissa lymyilee myös Elinan sekä radiojuontaja ja urheiluselostaja Laurin esikoinen. Tyttö on nyt 3-vuotias ja Elinan mukaan innoissaan uudesta tulokkaasta ja isosiskoudesta.

Seuran haastattelussa viime vuonna Elina kertoi, että Kottosten rauhallinen perhe-elämä tasapainottaa kummankin vanhemman keikka-arkea.

– Olemme saaneet pitää yllä ammattitaitoamme, mutta myös viettää aikaa kotona. Tiedän olevani etuoikeutettu, aika harvalla on mahdollisuutta samaan, kertoi Elina tuolloin. Samalla hän valotti perheen uhmaikäisen kuulumisia.

– Hän on herkkä ja temperamenttinen tyttö ja sehän on hieno yhdistelmä, äiti lohkaisi.

Elinan ja Laurin vauvauutiskuva mukailee samaa tyyliä kuin esikoisen kohdalla 2016. Tuolloinkin pari pääsi kertomaan salaisuutensa aivan vuoden alkuun.

Mediatyöläiset viettivät häitään kesällä 2014.

Lue myös: Suomalaiskiekkoilijan vauva kuoli kohtuun juuri ennen uutta vuotta – Erik Haula muisti enkelivauvaa koskettavasti NHL-ottelussa

Lue myös

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X