Raskaus 02.01.2020

Suomalaiskiekkoilijan vauva kuoli kohtuun juuri ennen uutta vuotta – Erik Haula muisti enkelivauvaa koskettavasti NHL-ottelussa

Erik Haula kirjoitti mailaansa päivämäärän, jolloin vauva menehtyi.

Teksti
Anniina Rintala
Kuvat
MVPhotos

NHL-hyökkääjä Erik Haula, 28, ja hänen vaimonsa Kristen saivat viime maanantaina musertavan tiedon. Heidän tyttövauvansa oli kuollut kohtuun. Pariskunta kertoi suru-uutisesta Instagram-tileillään.

– Tyttövauvamme poistui luotamme aivan liian aikaisin. Äiti ja isi rakastavat sinua aina. Emme malta odottaa, että saamme jonain päivänä pidellä sinua taivaassa, Erik kirjoittaa.

– Aloitamme vuoden 2020 oman suloisen enkelivauvamme suojeluksessa, Kristen toteaa päivityksessään.

Hän kuvailee tunteneensa olonsa loistavaksi koko raskauden ajan. Maanantaina 30. joulukuuta sykettä ei kuitenkaan enää löytynyt. Laskettu aika oli arvioitu toukokuulle.

Carolina Hurricanesin porilaislähtöinen hyökkääjä halusi muistaa menetettyä lastaan seuraavassa ottelussa tiistaina. Erik Haula käytti mailaa, johon hän oli kirjoittanut R.I.P 30.12.19.  Loistavasti pelannut Erik teki ottelun voittomaalin, katsoi heti sen jälkeen kunnioittavasti kohti taivasta ja osoitti ylös sormellaan.

Pariskunta oli ehtinyt vain muutamaa viikkoa aiemmin paljastaa raskauden julkisesti. Erik ja amerikkalainen Kristen avioituivat viime vuonna Yhdysvalloissa.

Lue myös: Mies on jääkiekkoilija, ja siksi Jonna-vaimokin muuttaa maata joka vuosi – Mietin, miten tämä vaikuttaa lapsiin

Tuskainen tie äidiksi: kaksi keskenmenoa, kaksi kohtukuolemaa

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X