Raskaus 07.08.2023

Laura Lepistö raskaana – kesäkuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Lepistön perhe kasvaa näillä näkymin ensi joulukuussa.

Teksti
Anniina Rintala
Kuvat
Sampo Korhonen / OM-arkisto

Suomen menestyneimpiin taitoluistelijoihin lukeutuva Laura Lepistö on paljastanut odottavansa toista lasta.

Lepistö kertoi ilouutisesta Instagram-tilillään kesäisellä kuvalla. Siinä hän nauttii kesäpäivästä ja jäätelöstä yhdessä perheensä kanssa. Raskautta ei voi olla erottamatta, sillä heleän vaaleanpunainen paita pingottuu vatsan kohdalta ja paljastaa sen kasvun.

– Meidän tän kesän pyöräretkillä on matkannut mukana pieni kyytiläinen. Pikkuveli, sua odotetaan jo kovin. Universumille kiitollinen, Lepistö on kirjoittanut kuvansa yhteyteen.

Lepistö on lisännyt hashtagien joukkoon ”#joulukuiset2023”, joten on odotettavissa, että laskettu aika asettuu joulukuun tienoille.

Raskaaksi tuleminen ei ollut entiselle kilpaurheilijalle itsestäänselvyys

Lepistö kertoi Anna-lehdelle vuonna 2021, että hänen oli tietoisesti höllättävä kierroksia, jotta raskaaksi tuleminen mahdollistui.

Tiukka treenitahti ja lukuisat taitoluistelukilpailut pitivät Lepistön vuosia kiireisenä. Vaikka luistelu on ollut hänelle vuosia suurin intohimon kohde, se jätti jälkensä: kun Lepistö lopetti kilpailemisen, hän jatkoi edelleen hektistä elämänrytmiä yrittäjänä.

Lopulta toive raskaudesta ja asiantuntevan lääkärin kommentit saivat hänet havahtumaan.

– Oli pysäyttävää, että kroppani oli edelleen ylivirittyneessä tilassa. Aloin hiljalleen ymmärtää, että arkeni oli ollut aikamoista juoksemista. Kehoni toiminta ei ollut päässyt urheilu-uran jälkeen palautumaan normaali­tilaan, koska olin painanut uran jälkeenkin täysillä menemään melkein kymmenen vuotta, Laura sanoo.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X