Raskaus 18.11.2020

Mutsis on -blogin Emilia saa vauvan! ”Täysi yllätys, sopivasti ennen vasektomiaa”

Emilia kertoo perheen olevan onnessaan, mutta vielä shokissa yllättävästä raskaudesta.

Teksti
Anniina Rintala
Kuvat
Heli Hirvelä

Emilia Huttunen, 28, kertoi seuraajilleen iloisesta uutisesta. Perheeseen odotetaan yllättäen saapuvaksi neljättä lasta.

Raskausuutinen on hätkähdyttänyt niin lukijoita kuin odottajaa itseäänkin. Mutsis on -bloggaaja Emilia on aiemmin kirjoittanut, miten on toivonut perheeseen neljättä lasta, mutta puolisolla Topiaksella oli pienempi lapsiluku mielessä.

– Meillä tosiaan on nyt kolme lasta, johon päädyimme kompromissina, kun minä halusin neljä lasta ja aviomieheni kaksi. Kolme kuulosti molemmille hyvältä, mutta en voi sille mitään, että silti sydämeni halajaa neljättä lasta, Emilia kertoi blogissaan kuukausi takaperin.

Emilia oli ehtinyt paiskia henkisesti hommia sen eteen, että vauvakuume lieventyisi.

–  Olenkin nyt yrittänyt systemaattisesti kitkeä tätä vauvakuumetta ja muistuttanut itseäni kaikesta, mikä on kivaa siinä, kun ei ole raskaana, eikä ole pikkuvauvaa hoidettavana, Emilia kirjoitti.

Niinpä Emilia kertoi perheen olleen jo jonkin aikaa shokissa, vaikka vauva onkin hyvin toivottu. Raskaus selvisi Emilialle kolme viikkoa sitten.

– Vauva oli täysi yllätys, sopivasti ennen vasektomiaa, Emilia paljastaa Instagram-tarinassa.

Vauvauutisen bloggaaja pamautti liikuttavassa Instagram-päivityksessä, jossa kaikki kolme isosisarusta halailevat äitinsä vatsakumpua.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön 🍭 Emilia Huttunen 🍭 (@mutsisonblogi) jakama julkaisu

Raskausoireet ovat jo nostaneet päätään. Emilia on kuvaillut oloaan ajoittain pahoinvoivaksi ja väsyneeksi. Edellisten raskausten hyperemeesiksestä ei onneksi vaikuta olevan vielä tietoa.

Kaksplus onnittelee Emiliaa!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X