Raskaana! Eva Wahlström, 39, paljasti vauvauutisen rautaisen tyylikkäällä tavalla

Ex-nyrkkeilijä Eva Wahlströmin uusperheeseen on syntymässä viides jalkapari.

Teksti Tiina Torikka
Kuvat Pekka Nieminen
Eva Wahlström
Evan perheeseen syntyy pian viides jäsen.

Nyrkkeilijänä tunnettu Eva Wahlström, 39, odottaa vauvaa nyrkkeilijäpuolisonsa Niklas Räsäsen kanssa. Iloinen uutinen on pääteltävissä rouhean söpöstä kuvasta, jonka entinen maailmanmestari on jakanut Instagramissa.

– Räsästä pukkaa, Eva kirjoittaa perheenjäseniensä jalkoja ja suloisia vauvantossuja esittelevän kuvan oheen.

View this post on Instagram

Räsästä pukkaa ❤

A post shared by eva wahlström (@eva_wahlstrom) on

Niklas on jakanut samasta kuvaussessiosta toisen otoksen omalla Instagram-tilillään ja kertoo pikkutulokkaan työnimeksi ”Ruben”. Vihjausten jälkeen epäselvyyttä raskaudesta ei jää enää Evan tilin tarinaosiosta, missä äiti lepää ultrattavana.

– Huikeeta et kehoni pystyy tähän kaiken rääkin jälkeen, videolla onnellisena hymyilevä Eva ihmettelee. Hän lopetti nyrkkeilyn ammmattilaisuransa viime keväänä.

Nyrkkeilyuralta Eva on vähitellen siirtynyt design-alalle. Hän valmistui pari vuotta sitten tila- ja kalustesuunnittelijaksi halutulta Aalto-yliopiston opintolinjalta.

Vauvasta on tulossa Evan ja Niklaksen yhteinen lapsi uusperheeseen. Kummallakin on aiemmasta parisuhteesta yksi poika. Eva ja Niklas viettivät häitään vuonna 2016.

– Pussailu ja halailu on tärkeää. Meillä on uusioperheessämme kaksi lasta. Läheisyys tuo voimaa. Pyrin myös nauramaan mahdollisimman paljon, Eva kertoi ajatuksiaan aiemmin Anna-lehden haastattelussa.

– Pyrin olemaan suurpiirteinen monen asian suhteen. Naapurini sanoi joskus, että koska kaikkea ei voi saada eli onnellista parisuhdetta, onnellisia lapsia ja siistiä kotia, kannattaa valita edes kaksi kolmesta.

Eva Wahlström kuvaa syksyn mittaan MTV:n uutta urheiluteemaista ohjelmaa Penkinlämmittäjät, jossa hän esiintyy yhtenä panelistina.

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä