Synnytys 17.12.2019 Päivitetty 24.11.2020

Jukka Hildén ja Chachi-vaimo paljastivat synnytysvideon! Hyvin vaikea katsoa kuivin silmin

Chachin ponnistusvaihe kesti 20 minuuttia. Kyyneleiset vanhemmat ovat suorastaan onnesta järkyttyneitä pidellessään vastasyntynyttä lapsivuoteella.

Teksti
Tiina Torikka
Kuvat
OM-arkisto
2 kommenttia

Onko tässä Suomen ensimmäinen julkkisten synnytysvideo?

Marraskuun lopulla tyttövauvan saaneet Duudsonien Jukka Hildén ja hänen vaimonsa Chachi paukauttivat maanantai-iltana Youtubessa julki koko synnytyksen videoituna. Se on äärimmilleen ladattu rehellisillä tunteilla kivusta ja helpotuksesta jännitykseen, nauruun ja onnenkyyneliin.

– En olisi ikinä uskonut julkaisevani synnytysvideon, mutta tässä raaka ja kaunis kokemuksemme Sophia Rosen tuomisesta maailmaan, Jukka kirjoittaa Instagramissa saatesanoina.

Sairaalaan saapumisesta potilashotelliin saakka tapahtumat dokumentoiva video on 15-minuuttinen läpileikkaus synnytyksestä alusta loppuun. Sen ylivoimaisesti liikuttavin hetki on tietysti, kun kätilö ottaa syntyvän pienokaisen vastaan Helsingin Naistenklinikan synnytyssalissa.

Kivunlievitykseen sinnikäs Chachi muun muassa hengittää ilokaasua ja ponnistaa esikoisensa lopulta hyvin rauhallisesti synnytystuolilla. Jukka kertoo videolla, että ponnistus on ohi 20 minuutissa.

– Hän on melkein ulkona, pian hän näkyy jo, kannustaa kätilö Johanna Honkanen.

Molemmat vanhemmat ovat vauvan syliin saadessaan äärimmäisen liikuttuneita – onnea on vaikea katsojankaan todistaa kyyneltä tirauttamatta.

– Olen niin innoissani, Chachi kuiskaa videolla nauraen ja itkien yhtä aikaa.

Jukalla, 39, on kaksi lasta edellisestä liitostaan. Tanssijana ja tubettajana tunnetulle Chachille, 23, pienokainen on hänen ensimmäinen lapsensa. Pari vuotta yhtä pitäneet rakastavaiset avioituivat syyskuussa Lapissa pienessä tilaisuudessa.

Jukka ja yhdysvaltalainen Chachi olivat kertoneet haluavansa synnyttää nimenomaan Suomessa. Jukka ja Chachi kehuvat vuolaasti suomalaista synnytystä videonsa päätteeksi.

Synnytysvideo oli katsottu tiistaiaamuna jo yli 200 000 kertaa.

Pian vauvan syntymän jälkeen vanhemmat ilmoittivat, että pienokaisen nimeksi valittiin Sophia Rose. Päätös on tehty hyvissä ajoin etukäteen, sillä jo videolla synnytyssairaalassa vanhemmat puhuttelevat vastasyntynyttä samalla nimellä.

Kommentit (2)

Niin kun tätähän ei oltu leikattu. :D

enpä tiennyt, että ponnistusvaihe voi olla noin helppo ja rauhallinen. :D ajattelin itse päässeeni helpolla, kun kaikki meni hyvin ja ponnistus kesti vain 30 min, mutta nyt vasta huomaan kuinka tuskaisaa omani oli kun happi loppui, ei pystynyt kuin pyörimään tuskissaan (vaikkei kipua ollutkaan) ja itkemään ja välillä huutamaan. :D

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X